Malene Aagaard brugte hele opsparingen på at starte sit showroom med store og små krystaller. Foto: Sarah Thun
Shopping

I en vaskekælder på Boulevarden sælger Malene ud af sine smukke krystaller

Da chancen bød sig slog hun til og investerede hele sin opsparing i god energi

16. februar 2022 kl. 17:57
Opdateret 22. februar 2022 kl. 15:37

AALBORG: Man ser den ikke lige, når man går rundt på Boulevarden mellem burgerbarer, frisører og butikker med store vinduer ud til gaden.

Men Malene Aagaards lille butik ligger i selvsamme gade skjult for trafikstøj og helt tæt på det element varerne på hylderne kender så godt: Jorden.

- Jeg kan faktisk godt lide, at butikken ligger lidt skjult - det giver lidt VIP-stemning. Det kunne da også være hyggeligt med strøgkunder, men det gør også noget, at der er ro og fred, og at man kun kommer her, hvis man ved, at det findes, fortæller hun.

Tirsdag, onsdag og torsdag sælges der nemlig sten og krystaller i hulen bagved Helsam-butikken på Boulevarden 14.

Aladdins hule i en vaskekælder

Rummet er en gammel vaskekælder, og indtil for nylig husede den en kosmetolog-klinik tilknyttet Helsam, men under coronaens faste favntag lukkede klinikken ned, og det gav plads til en ny virksomhed i vaskekælderen.

Her er der lavt til loftet, vandrør i kobber og et flettet tæppe på gulvet. I et hjørne skaber en stor indbygget kobberbalje og en lille højtaler med afslappende musik en intens og lidt mystisk stemning.

Den store kobber-balje skaber en magisk stemning. Foto: Sarah Thun

- Man kan mærke energierne fra krystallerne, når man kommer ind i rummet, og ofte føler folk sig draget mod en bestemt krystal eller sten, som de måske ender med at købe med hjem - også selvom det ikke var den, de havde planlagt at gå efter, siger Malene Aagaard.

Hun sælger både små lommesten, der kan følge ejeren overalt, smykker med krystaller og de helt store krystaller på fod, som nærmest er hele kunstværker. Dem kan man finde plads til i alle hjem, fortæller hun.

- Jeg vil gerne afmystificere hele det her med sten. Der er nogle rigtig gode energier i, fordi de er så gamle, så det er så godt at have i sit hjem, og så er det bare jordens egne kunstværker, som man lige så godt kan købe, fordi de er smukke og passer til farven på væggen, forklarer hun.

Hun er selv glad for naturen, urter og spiritualitet. Det har været en stor del af hendes liv altid, men man behøver ikke tro på noget særligt for at købe en af de små mesterværker.

Opsparingen er sat i krystaller

Krystallerne koster mellem 30 kroner for de små lommemodeller og 6500 kroner, hvis du vil have fingrene i de allerstørste - så der er altså noget for enhver pris.

De fleste er købt i Brasilien, og for Malene Aagaard har det været vigtigt, at der er så få mellemled som muligt, så hun har mulighed for at se sig selv i øjnene i forhold til minearbejderne og genplantning af jorden, hvor minedriften har stået på - alle skal have deres del.

Krystallerne kan du få i alle farver og former - og du behøver ikke være spirituel. Foto: Sarah Thun

Ideen til den lille krystalhule opstod, da hun var på barsel med sit barn nummer to, og hun gik og drømte om en hverdag, hvor hun kunne bestemme mere selv og lave noget, hun brænder for.

Pludselig var ideen der, og snart var hele opsparingen sat i krystaller, lokaler og interiør - en beslutning hun ikke har fortrudt, og som hun håber, at Aalborg tager godt imod.

Du kan besøge Malene Aagaard og opleve den helt specielle stemning tirsdag, onsdag og torsdag 10.00-14.00 i Aladdins Hule gennem Helsam butikken på Boulevarden 14, 9000 Aalborg.

Følger du med på Instagram @crystallux kan du også bede om videoer af specifikke krystaller og arrangere særlige åbningstider, hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi i hverdagen.

Følg selvfølgelig altid @aalborgnu.dk, når du nu er i gang med de sociale medier.

Annonceret indhold

Nyeste