Så er det i aften, at Maroon 5 indtager den gigantiske scene her i Aalborg, og folk er kommet fra nær og fjern

AALBORG: De første koncertgæster havde allerede fundet vej til Mølleparken ved middagstid for at sikre sig gode pladser, og siden er køen bare vokset og vokset.

Salgsboden med Maroon 5-gear i form af hættetrøjer, t-shirts og andre ting har selvfølgelig også fundet vej til Aalborg, og mange vælger at benytte ventetiden til at shoppe lidt, så de er helt klar til aftenens koncert, hvortil 17.000 har købt billetter.

Camilla Gammelgaard
Laura Hjortshøj, Andrea Wehner, Benedicte Holst og Caroline Pedersen har taget turen fra Aarhus for at høre Maroon 5. Foto: Lasse Sand

Sange er gode at danse til

Allerforrest i køen finder man Laura Hjortshøj, Andrea Wehner, Benedicte Holst og Caroline Pedersen. De fire piger har linet op med tæppe, kortspil, sandwiches og drikkevarer, så de kan skabe lidt hygge, imens de venter på at kunne komme ind på pladsen.

- Vi har været til en del koncerter før, så vi kom i god tid for at være sikre på gode pladser, siger Laura Hjortshøj.

- Vi er rimelig store fans. Alle deres sange er bare gode at danse til, og man kan synge med på næsten alle sammen, supplerer resten af pigerne.

Aalborg er det eneste sted i Skandinavien, som har fået æren af at have Maroon 5 på plakaten i forbindelse med deres tour. Så venindegruppen har taget turen fra Aarhus for at høre deres amerikanske idoler live, og de håber på at få en stor oplevelse.

Camilla Gammelgaard
På tøsetur til Maroon 5, Sabina Hansen og en gruppe veninder ser frem til koncerten. Foto: Lasse Sand

Håber på god koncert

Længere nede i køen finder man Sabina Hansen og hendes veninder. De er taget på tøsetur fra Odsherred til Aalborg for at opleve Maroon 5.

- Vi er fan af dem. Det er god musik, og så ser Adam Levine, der er forsanger, bare pisse godt ud, griner Sabina Hansen.

- Vi har ikke en masse forventninger. Vi glæder os bare og håber, det bliver en rigtig god oplevelse, siger hun.

Camilla Gammelgaard
Sofie Mortensen, Trine Hoffgaard og Mathilde Balle synes, det er fedt, at så stort et band som Maroon 5 kommer til Aalborg. Foto: Lasse Sand

Pladser i front

Der er selvfølgelig også aalborgensere i køen. Sofie Mortensen, Trine Hoffgaard og Mathilde Balle, som til daglig går i 2.g på Hasseris Gymnasium, har også fundet vej til Mølleparken.

- Vi er ikke inkarnerede fans, men vi synes, det er mega fedt, at så stort et band kommer her til Aalborg, fortæller de.

De har taget højde for, at det kan blive en udfordring, når 17.000 mennesker skal til koncert i Mølleparken, og derfor har de pakket sandwiches og drikkevarer, og de er ankommet til køen tidligt. Derfor kan de nok også se frem til pladser helt oppe foran, når koncerten starter i aften.

Camilla Gammelgaard
Der er stor interesse for at købe merchandise. Foto: Lasse Sand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...