Iværksætterne bag succesbrandet laver forretningen om - den skal være mere tilgængelig for kunderne

AALBORG: Der bliver arbejdet på højtryk hos Shaping New Tomorrow (SNT), der slår dørene op til deres nyrenoverede tøjbutik på Boulevarden i morgen, fredag.

- Vi giver butikken en komplet make-over, og vi har travlt, for vi bruger kun to dage på at renovere det hele. Vi er meget store tilhængere af at gøre alt selv, siger medstifter og direktør Kasper Ulrich.

Tina Larsen
Der bliver arbejdet på højtryk, så butikken er klar til genåbning fredag. Foto: Lasse sand

Ændringen bliver foretaget med kunden i centrum.

- Vi har rigtig mange forbi butikken til daglig, og vi vil gerne kunne ekspedere dem bedre, end det har været muligt hidtil. Derudover vil vi samtidig gerne have mulighed for at præsentere tøjet endnu bedre fremover.

Kasper Ulrich har sammen med møbeldesigneren Linette Rytter designet al inventar til butikken. Og de har allieret sig med møbelvirksomheden Mani Pine, der har stået for det meste af produktionen.

- Vi får et mere funktionelt design der matcher vores koncept, og vi håber, at folk tager godt imod det, siger Kasper Ulrich, der har stiftet SNT sammen med Christoffer Bach og Christian Aachmann.

Åbningen af den "nye" butik fredag bliver markeret med præsentation af en helt ny skjortelinje, gratis drikkevarer og goodiebags til de første 100 kunder samt tilbud.

Tina Larsen
Vinduerne har været dækket til i forbindelse med renoveringen - men i morgen, fredag, åbner butikken igen. Foto: Lasse Sand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...