Du kan blive klogere på byens videregående uddannelser ved kæmpe event på havnefronten

AALBORG: Har du svært ved at vælge, hvad du skal læse, eller vil du bare gerne vide, hvordan du bedst kan forberede dig på drømmestudiet? Så er havnefronten stedet at gå hen fredag 28. februar.

Her går nogle af byens store uddannelsesinstitutioner nemlig sammen om et kæmpe åbent hus-arrangement, skriver de i en pressemeddelelse.

Flere end 100 videregående uddannelser vil være samlet, når universitetet, UCN, Forsvaret, Martec, Erhvervsakademi Dania og Det Jyske Musikkonservatorium indtager Musikkens Hus og AAU Create.

Det er fjerde gang, at uddannelsesinstitutionerne inviterer til den fælles event.

- Ved at afholde fælles åbent hus giver vi de studiesøgende en unik mulighed for at blive klogere på hele paletten af uddannelser. Det vigtigste for os er ikke, at de unge vælger det studie, vi hver især repræsenterer, men at de vælger det studie, som er det bedste match for dem, siger Niels Søndergaard, der er talsmand for arrangørerne.

Til arrangementet kan du høre oplæg fra studerende, der fortæller om de enkelte uddannelser, og der vil være repræsentanter fra en række erhverv, der fortæller om, hvad der venter på den anden side af den afsluttende eksamen.

Du kan også høre musikstuderende spille, besøge studieboliger i Aalborg eller tage til et oplæg om studieliv.

Går du på en ungdomsuddannelse her i regionen, er det traditionen tro nemt at komme frem til arrangementet. For blot en krone kan du hente en app, der giver adgang til fri transport til og fra havnefronten 28. februar.

På aabenthusaalborg.dk kan du allerede nu sammensætte dit eget program for dagen.

Det er fjerde gang, at uddannelsesinstitutionerne inviterer til det kæmpe fælles åbent hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...