Hvert år finder Dansk Dyreværn Aalborg nye hjem til omkring 70 hunde. I weekenden kan du støtte arbejdet ved at handle på deres loppemarked i Hasseris.
Livet her

I weekenden kan du gøre et loppefund og hjælpe en hjemløs hund

 Dansk Dyreværn Aalborg holder loppemarked for at skaffe penge til dyrene

16. september 2022 kl. 14:46
Opdateret kl. 18:45

AALBORG: Du kan gøre en god handel og samtidig støtte hjemløse dyr, når Dansk Dyreværn Aalborg i weekenden holder loppemarked i Hasseris.

Det foregår på Langersvej 7 fra klokken 10-16 både lørdag og søndag.

På markedet kan du finde nyt og brugt hundeudstyr, snacks til hunde, tøj til kvinder, mænd og børn samt legetøj, tasker og andet genbrugsguld, som er blevet doneret til dyreværnet.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til internathundenes ve og vel, fortæller Louise Fanøe fra Dansk Dyreværn Aalborg.

Hun står for at arrangere loppemarkedet, der finder sted i hendes forældres forhave, selvom Dansk Dyreværn Aalborg har adresse på Råhøj 40 mellem Frejlev og Svenstrup.

- Vi holder det hos mine forældre, fordi der nok er større chance for, at folk vil komme til Hasseris end for at de vil køre helt ud på Råhøj, forklarer Louise Fanøe.

Ingen kommunale tilskud

Dyreværnet tager sig primært af hunde og består af et internat, et hundehotel og en politiafdeling, hvor  Falck og politiet døgnet rundt kan indlevere og få afhentet herreløse og bortløbne hunde.

Værnet får ingen kommunale tilskud til driften, og derfor er indtjeningsmulighederne normalt begrænset til hundehotellet og lejlighedsvise bidrag fra fonde og legater.

- Men under corona-nedlukningerne, hvor vi ikke har kunnet rejse så meget, har hundeejerne ikke haft brug for at sende deres kæledyr på hundehotel, siger Louise Fanøe.

Samtidig lægger energiprisernes himmelflugt et yderligere pres på internatet, for der er grænser for, hvor meget, der kan spares på forbruget, før det begynder at gå ud over hundene.

- Hundene bor i opvarmede bokse, og vi kan ikke være bekendt overfor dem at skrue ned for varmen. Derfor prøver vi i stedet at spare på lyset, vi passer på ikke at bruge tørretumbleren for tit, og vi genbruger vandet, når vi kan det. Men vi vil ikke gå på kompromis med hundenes ve og vel, siger Louise Fanøe.

Brug for nye vindfang

Enhver indtægt fra loppemarkedet er derfor særdeles velkommen hos dyreværnet, der på årsbasis finder nye hjem til omkring 70 hunde. 

- Vi tør ikke vurdere, hvor meget, vi kan tjene på markedet, men der er flere forbedringer, vi gerne vil have penge til. Blandt andet trænger de nuværende vindfang mellem hundenes opvarmede bokse og løbegårdene til at blive skiftet ud, for de er helt slidt ned, siger Louise Fanøe.

Hun oplyser, at loppemarkedet både tager imod kontanter og MobilePay.

Interesserede kan få mere information på dady.dk og på Facebook.

Annonceret indhold

Nyeste