Ziplinen og Bridge jump fra Limfjordsbroen flytter med

AALBORG: Efter grundig analyse af regeringens seneste udmelding omkring afviklingen af større events, er det besluttet at udsætte Idrætsmødet til 27. august til 1. september 2021. Idrætsmødet har det seneste år håbet på og arbejdet for at kunne være en af de første store events, som kunne sparke samfundet og idrætten i gang igen efter coronakrisen.

Utallige scenarier har siden været planlagt, forkastet igen og endnu et blev planlagt efter regeringens ekspertgruppes rapport blev offentliggjort.

- Den udgave af Idrætsmødet vi kunne holde i dagene den 11. juni til 13. juni 2021 indenfor de udmeldte rammer, var ikke tilfredsstillende hverken for deltagerne, publikum eller os som arrangører, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen, og fortsætter:

- Idrætten har været meget hårdt ramt - og vi ville frygtelig gerne have afviklet Idrætsmødet i juni, men vi er desværre nødt til at smide håndklædet i ringen og flytte Idrætsmødet til august. Vi tør ikke løbe an på, at vaccinationskalenderen holder. Og de væsentlig højere udgifter vi vil få med de mange restriktioner, står slet ikke mål med, at både deltagernes og publikums oplevelse bliver dårligere, forklarer Mads Duedahl i en pressemeddelelse.

Ziplinen og Bridge jump fra Limfjordsbroen flytter med

Arrangørerne bag svævebanen/ziplinen fra Aalborg Tårnet og det nervepirrende spring fra Limfjordsbroen har valgt at at flytte med.

- Vi flytter med, fordi aktiviteten med brohoppet giver bedst mening i forbindelse med Idrætsmødet. Det skulle gerne være en samlet oplevelse. Der er jo også en kunstner blandet ind i zipline-delen, og Kunsten ønsker også, at det hænger sammen med Idrætsmødet, fortæller Carsten Jørgensen, der står bag de to aktiviteter.

Har du allerede sikret dig billet til ziplinen eller til brohoppet, kan du være ganske rolig; de gælder stadigvæk.

- Vi skal i dag tage kontakt til dem, der har købt billetter. Deres billetter gælder på de samme tidspunkter, bare på de nye datoer. Så har du billet til lørdag, så gælder den altså også til lørdag i august, fortæller Carsten Jørgensen.

- Vi kunne i princippet godt have afholdt det, men det er jo tænkt som en del af en helhed, så derfor flytter vi sammen med Idrætsmødet, lyder det afsluttende fra Carsten Jørgensen.

Du kan læse mere om ziplinen og selve arrangementet lige her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...