De ansatte har selv stået for indsamlingen af 110 hjælpepakker

AALBORG: I dag, onsdag, bliver der delt 110 hjælpepakker ud til trængte nordjyske børn. Det er personalet selv, der har stået for indsamlingen.

- IKEA har får været rigtig flinke ved os. De tænker på os når de har holdt banko, så er der noget overskud der er gået til os. Nu har de så samlet sammen til nogle pakker med sengetøj, dyner og puder og de har også samlet sammen til nogle skolepakker, lyder det fra en taknemmelig Vibeke Gregersen fra Gestus Nord.

Det er i eftermiddag, at pakkerne bliver delt ud og familierne har skullet søge om pakker igennem Gestus Nord. Af hensyn til covid-19 foregår uddelingen på forskellige tidspunkter, så det bliver spredt ud over dagen.

I den ene pakker, som der er 50 af, finder man en pude, en dyne, sengetøj og en bamse. I skolepakken får børnene en rygsæk, en notesbog, farveblyanter, en madkasse og en vandflaske. I begge pakker vil der være ekstra overraskelser til børnene.

- Det er kun børn der kan få pakker og har man flere børn kan man naturligvis søge til dem, lyder det fra Vibeke.'

Gestus Nord og IKEA Aalborg er faste samarbejdspartnere. Samarbejdet har indtil videre resulteret i indretning af Camp Gestus’ lejrhytter, bidrag til julehjælpen og indsamlinger ved onlineevents. IKEA Aalborg har ønsket at donere hjælpepakkerne, fordi mange børn har det ekstra svært under coronakrisen. Begge parter har børn som en fælles hjertesag, som danner grobund for at mange nordjyske børn og deres familier får en ekstra håndsrækning.

- Vi har alle fået en ny hverdag grundet Covid-19 og for nogle børn er hverdagen blevet ekstra svær. Hos IKEA Aalborg ser vi derfor meget frem til at uddele hjælpepakkerne og glæde de trængte børn i vores lokalområde, siger Stine Sofussen, Commercial Activity Leader hos IKEA Aalborg.

Gestus Nord er en velgørenhedsforening der som indsatsområde, vil yde en ”gestus” til de nordjyske børnefamilier som har mindst og mangler mest. Du kan læse mere om Gestus Nord her.

På Gestus Nords facebookside kan man læse at man ikke længere kan søge om pakker, da de har modtaget mange ansøgninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...