Ikea i Skalborg er et af landsdelens største udflugtsmål - det skal det fortsat være. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>
Shopping

Ikea får nye åbningstider: Her er forklaringen

Varehus vil sikre, vi fortsat får en god oplevelse

26. august 2022 kl. 17:07

AALBORG: Tager du af og til turen til Ikea for at shoppe og spise köttbullar, så kan det være, du fremover skal flytte spisetiden lidt.

Ikea i Skalborg ændrer nemlig deres åbningstider fra og med på torsdag, 1. sepember.

- Vi har gennem noget tid kunnet set, at vores kunder får ny adfærd, og det reagerer vi nu på, siger varehuschef Peter Elmose.

- Vi skal følge det behov, kunderne har, siger varehuschef Peter Elmose. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

En stadig større del af Ikeas varer bliver solgt på nettet, og samtidig besøger vi i stigende grad den svenske møbelgigant i weekenderne fremfor på hverdage.

- Vi skal følge det behov, som kunderne har, for at vi kan sikre kunderne en god oplevelse, når de kommer til os, siger han.

Konsekvensen er, at Ikea skærer en time af åbningstiden alle ugens dage, sådan at du fremover skal være ude af butikken senest kl. 19. Det betyder samtidig, at restauranten lukker en time før, den gør i dag.

- Vi har kigget rigtig grundigt på data for besøgstal og kan se, at den sidste time ikke længere er så attraktiv for vores kunder. Det er en udvikling, der var i gang før corona, men som pandemien har skubbet yderligere til, forklarer han.

Du har fremover en time mindre til dit Ikea-besøg. Foto: Katrine Schousboe

Ikea i Aalborg har sammen med varehuset i Odense hele tiden haft kortere åbningstid end de tilsvarende butikker i Aarhus, Gentofte og Taastrup, som lukker kl. 21. Og selv om alle butikker ændrer åbningstid, vil der også i fremtiden være forskel.

- Hvis vi sammenligner med Aarhus, så har de et lidt andet handelsmønster, end vi har i Aalborg. Det gør, de holder åbent en time længere. Hvis man tager en tur i City Syd en hverdagsaften, så er der ikke ligefrem mange mennesker, siger Peter Elmose.

Ikeas åbningstider hedder fra 1. september kl. 10-19. Du kan besøge restauranten mellem kl. 09.30 og 18.30.

Annonceret indhold

Nyeste