Folkene bag Burger Shack i Aalborg har pludselig ændret navn på selskabet bag

AALBORG: Burger Shack Aalborg og selskabet bag havde sidste år et underskud efter skat på næsten 300.000 kroner. Nu har virksomheden netop ændret navn i CVR-registret.

Før hed selskabet Burger Shack Aalborg ApS. Nu hedder det ELM123 ApS, og det tegner ikke godt, hvis man kigger på andre virksomheder, der har gjort det samme.

- Typisk, når et sådant navneskifte sker, er det, fordi ejerne har tænkt sig at lade selskabet gå konkurs og føre driften videre i et nyt af slagsen. For eksempel hvis der er underskud eller gæld, som ikke kan betales. Om det er tilfældet her, ved vi endnu ikke. Men det vækker altid undren, når et selskab pludselig tager navneforandring til noget intetsigende, siger erhvervsredaktør i Det Nordjyske Mediehus, Peter Munk Simonsen.

Det er dog ikke tilfældet med ELM123 ApS, der tidligere er kendt som Burger Shack Aalborg ApS i Østerågadet. Ifølge ejeren, Elian Louay Matti, er der planer om at åbne noget nyt i Aalborg.

- Vi har ingen grund til at gå konkurs eller noget som helst. Vores plan er faktisk at bruge det selvsamme selskab til at åbne en ny forretning i Aalborg, siger han.

Jakob Kanne Bjerregaard
Foto: Claus Søndberg
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...