En spritny hund har indfundet sig foran Jack & Jones i Bispensgade. Foto: Anne Norre
Livet her

Ikonisk hund er tilbage: Nu har den fået bukser på

I 2019 var det farvel til den tidligere hund - nu er efterfølgeren på plads foran Jack & Jones

11. maj 2022 kl. 17:52

AALBORG: Der blev taget billeder af den, med den og på den, da den stod ude foran Jack & Jones butikken i Bispensgade. Der er selvfølgelig tale om Aalborgs måske renligste hund; den sorte Jack & Jones-maskot. Indtil den en dag pludselig ikke var der længere.

- Der var rigtig mange, der kom ind i butikken og spurgte efter den, fortæller butikschef Mike Schmidt.

- De kunne simpelthen ikke forstå, hvor den var blevet af, siger han.

Solgt for femcifret beløb

Men den eftertragtede franske bulldog i kæmpeformat var ikke forsvundet, stjålet eller udsat for en forbrydelse. I stedet blev maskotten solgt under en budrunde tilbage i december 2019. Og det er altså ikke småpenge, der måtte op ad lommen på den heldige ejer.

- Den blev solgt for 16.000 kroner, siger Mike Schmidt, og fortæller at blandt de seks maskotter, der blev sat til salg tilbage i 2019, er det maskotten i Aalborg, der har været den mest populære og har indhentet det højest bud.

Den tidligere maskot, der holdt vagt foran Jack & Jones i Bispensgade. Arkivfoto: Lasse Sand

Igennem tiden har der været flere forskellige variationer af maskotten, der er inspireret af den franske bulldogs maskulinitet og attitude, men også af dens sociale og loyale væsen. Blandt de mest iøjnefaldende maskotter finder vi Kevin Magnussen-maskotten, der var klædt i rød og med hjelm og autograf på siden.

Tilbage i nye klæder

Hunden blev sat til salg i forbindelse med en rebranding af Jack & Jones-brandet - og så var der ikke længere plads til hunden, der ellers har været lidt af en turistmagnet. Men nu er hunden altså tilbage i Aalborg - dog i nye klæder. Den har nemlig fået jeans på.

- Vi er jo et jeans-brand, så det er jo oplagt, at den har jeans på, fortæller Mike Schmidt.

Maskotten kommer direkte fra butikken på Strøget i København, og det er usikkert, om den får lov til at blive her i Aalborg.

- Vi håber selvfølgelig, at den får lov til at blive i hvert fald i et par år, slutter Mike Schmidt.

Skal du have den allerførste selfie med den nye maskot i menneskehøjde, finder du den udenfor Jack & Jones-butikken i Bispensgade fra i dag, onsdag 11. maj.

LÆS OGSÅ: Årets julegave? Nu kan du byde på ikonisk hund

Annonceret indhold

Nyeste