Butikken bliver 100 kvadratmeter større

AALBORG: Imerco Home åbnede i Friis Shoppingcenter i februar 2018 i forlængelse af Imerco-koncernens opkøb af Inspiration, og nu er man i gang med at udvide butikken med knap 100 kvadratmeter, så butikken får et samlet butiksareal på knap 500 kvadratmeter.

Butikken får med udvidelsen en større facade ud mod centergaden, som giver mulighed for at præsentere varerne endnu flottere. Alt inventaret bliver skiftet ud, så butikken kommer til at fremstå helt ny.

- Vi er glade for, at udvidelsen af Imerco Home nu er en realitet. Der bliver plads til endnu mere inden for bolig og interiør, og det er der stor efterspørgsel på, fortæller Lotte Vestergaard Skou, Center Manager i Friis Shoppingcenter.

Der er i alt 37 Imerco Home butikker i Danmark - disse butikker har udover det faste grundsortiment i Imerco et øget fokus på boligtilbehør, bl.a. tekstiler og småmøbler. Der er således et særligt fokus på hele boligen, såvel det klassiske som tidens trends. Med udvidelsen af butikken i Friis Shoppingcenter kan man nu tilbyde et endnu større udvalg, hvilket er noget der glæder butikschef Mette Bundgaard:

- Siden vi slog dørene op til vores Home koncept i Friis Shoppingcenter, har vi fået en rigtig flot modtagelse og positive kommentarer fra kunderne, der er begejstrede for det nye og større sortiment. Nu glæder vi os til at kunne tilbyde dem endnu flere varer og endnu mere service. Vores fokus bliver på den gode kundeoplevelse, hvor kunderne til hver en tid vil møde erfarent personale i butikken, da vi som minimum vil have én fast, faglært medarbejder til stede i butikken, fortæller Mette Bundgaard.

Imerco Home holder midlertidigt lukket i uge 20 pga. ombygningen, hvor der i stedet vil være en pop-up shop på torvet i Friis Shoppingcenter.

Udvidelsen fejres 31. maj, hvor også Sport 24 åbner i Friis Shoppingcenter. JYSK følger trop 29. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...