Er du i tvivl om, hvad du skal lave i din fritid, så skal du måske slå et slag forbi Nordkraft og få inspiration på Sport- og Kulturmesse i aften, onsdag

AALBORG: Er der en bestemt sportsgren, du gerne vil prøve - eller leder du måske ligefrem efter en hel ny fritidsinteresse.

Så skal du kigge forbi Nordkraft mellem 18.00 og 20.00 i aften, onsdag.

Her er der nemlig Sport- og Kulturmesse.

Meningen er, at du kan møde forskellige sportsklubber og kulturorganisationer, og du kan snakke med medlemmerne og prøve kræfter med nogle af aktiviteterne i Multisalen.

Det er Aalborg Kommune, der står bag arrangementet i samarbejde med blandt andet DGI Nordjylland, International House og Sifa.

Ideen er ikke ny, fortæller Helle Lundgreen, der er sekretær for Aalborg kommunes uddannelsesråd.

- Sidste år kom der et par hundrede, og vi håber selvfølgelig på, at endnu flere vil benytte sig af muligheden nu, da vejret er blevet "bedre," smiler hun.

Til gengæld har arrangørerne valgt at udvide målgruppen, så den udover danske og udenlandske studerende, der var den oprindelige målgruppe, også indbefatter elever på ungdomsuddannelserne og erhvervsuddannelserne.

- Men alle er naturligvis velkommen, understreger Helle Lundgreen, der også kan garantere, at udenlandske studerende igen i år kan deltage uden at støde ind i sproglige problemer.

- Vi har naturligvis sikret, at de omkring 40, der har en stand kan tale engelsk, siger Helle Lundgreen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...