Der er julepynt, æbleskiver og masser af gaveidéer - se her hvornår markedet finder sted

AALBORG: Er du på udkig efter julegaver - eller nogle hyggelige timer med æbleskiver, koncert og muligheden for at lave dit egent julepynt?

Så er Urban Julemarked måske noget for dig. Med over 20 stadeholdere i Urban City vil der være noget for alle aldre.

Der er kunst af forskellig art - blandt andet illustrationer, tegninger og malerier. Og du kan også købe vikingesmykker, vin, julepynt og bæredygtigt indpakningspapir. Samt meget andet.

Derudover skruer arrangøren op for fuld hygge; der er æbleskiver, mulighed for at lave sit eget julepynt, og man kan møde Råt&Godt-julemanden samt høre livemusik, når sangerinden Solvej giver koncert.

- Det er vigtigt med disse markeder og andre aktiviteter i Urban City, da vi mener, at det er med til at skabe et rum, hvor kreativiteten kan få frit løb, siger Katrine Dalsgaard, der er daglig leder af Urban City.

- Markederne er vigtige, da små, private kunstnere og kreative sjæle kan få en mulighed for at komme ud med deres kunst og håndværk, de kan dele deres kunst og glæden ved kunst med andre. Vi ser aktiviteterne som vigtige for at skabe et kulturelt samlingssted i Aalborg. Hvor mennesker mødes på tværs af alder, samfundslag, køn osv.

Urban Jul finder sted i Urban City på Hjulmagervej 58 lørdag 30. november fra klokken 10 til 15 - og igen 14. december, hvor der er fokus på Luciadag, blandt andet med optog.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...