Sæt kulør på keramik, fremtryl en evighedsbuket af papirblomster eller giv liv til genbrugsmaterialer

Art By Me

Den populære keramikcafé, som i januar 2020 måtte rykke i større lokaler i Urbansgade, har sammensat ”hyggepakker”, så du kan gøre kunst ud af keramik hjemme i din egen stue.

Hyggepakken udstyrer dig med et styks selvvalgt keramik, fem farver, en pensel, en svamp og naturligvis en manual. Keramikudvalget tæller alt fra en morgenmadstallerken til et dørskilt. Som supplering til pakken kan du hente hjælp og inspiration fra små teknikvideoer på deres hjemmeside. I vinterferien kan du endda hoppe ind og få live undervisning.

Du bestiller hyggepakken på caféens hjemmeside og så står den klar til afhentning dagen efter.

Fidus

Krea-caféen Fids med lokalt kusinepar ved roret så dagens lys for blot en måneds tid siden. Dermed sagt, at selve indvielsen af cafélokalerne er til gode, men afhentning af krea-kasser og materialer til kreative sjæle er godt i gang.

Fidus sammensætter deres krea-kasser ud fra genbrugsmaterialer som mælkekartoner, sten, grene, tomme vinflasker og hvad man ellers falder over i hjemmet og naturen. Senest var det fastelavnspakken med tønde, masker og ris, der var på højkant, og de blev revet væk. I skrivende stund er næste tema lige på trapperne. Følg med på Fidus’ facebookside for at blive opdateret på de kreative kasser og indholdet.

Du får fingrene i krea-kasserne ved bestilling på Facebook eller via telefon.

Kunsten

”Værsgo – gratis krea-kits”. På det nedlukkede Kunsten har man også kastet sig ud i at lave krea-kits, som du frit kan afhente og hygge dig med derhjemme.

Hvad indeholder de så? Tidligere har kittet eksempelvis indeholdt materialer til saftige citron-eksperimenter og senest kunne du finde alle ingredienserne til at skabe dit eget roadtrip derhjemme og samtidig møde skæbner fra kunstværkerne i udstillingen ”The American Way”.

I øjeblikket er pakkeriet af i fuld gang til endnu en omgang med krea-kits. Den voldsomme interesse har betydet, at der nu ikke bare bliver produceret cirka 100 men 2.010 styks. Hold øje med Kunstens facebookside for mere info.

Bliver du ikke den heldige ejer af et Kunsten-krea-kit eller er ventetiden bare for lang, så kan du gå i kast med et af de andre kits her.

Søstrene Grene

Evighedsbuket af papirblomster, perleøreringe, uldvest. Søstrene Grene er ikke nærige med gode idéer til det kreative hjørne. På deres hjemmeside har de listet en lang række fede DIY-projekter, du kan pryde ferietimerne med.

De mange projektidéer er inddelt i kategorier, så alt efter om du vil være kreativ med familien eller kreere noget nyt boligen, så kan du hurtigt få et overblik. Materialerne du skal bruge kan bestilles hjem på hjemmesiden, hvor der også ligger skabeloner klar, så det er nemt og sjovt at komme fra start til slut.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...