Ejeren af Fjernstyret,dk oplever stor interesse for særligt en ting i øjeblikket

AALBORG: De henvender sig til både store og små: fjernstyrede biler. Eller måske skulle vi hellere sige - en fjernstyret gravemaskine.

For den er i øjeblikket et hit hos Fjernstyret.dk, der både er webshop og fysisk forretning på Østerågade.

I følge ejer Anders Holmberg køber cirka hver tredje kunde en fjernstyret gravemaskine i øjeblikket. Foto: Fjernstyret.dk

Anders Holmberg, der ejer forretningen, oplever, at vejarbejdet i området fylder meget - voksne synes, det ikke er særlig sjovt, mens børnene til gengæld er fascineret.

- De fatter interesse for de store maskiner, og det virker til, at vores juleudstilling med gravemaskinerne i butiksvinduet får lidt ekstra opmærksomhed, siger han.

- Flere stopper op, og børnene trækker forældrene ind i butikken. Bliver der ikke købt noget den pågældende dag, så ser vi et par dage senere forældre og bedsteforældre i butikken for at købe julegaver. De seneste uger har vi i butikken erfaret, at cirka hver tredje kunde kommer for at købe en fjernstyret gravemaskine.

Fjernstyret.dk er i øvrigt kommet for at blive. I begyndelsen var den pop op-butik, men nu er den blevet fast inventar i gadebilledet i midtbyen - adressen er Østerågade 4c.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...