Restaurant Flammen på Østerågade holder lukket til og med 9. februar grundet ombygning.
Livet her

Investerer millionbeløb i Aalborg-restaurant: Her er planerne for Flammen

07. januar 2023 kl. 13:01

AALBORG: Torsdag skrev Aalborg:nu, at Restaurant Flammen på Østerågade holder lukket til og med 9. februar på grund af en større ombygning.

Nu fortæller administrerende direktør hos Restaurant Flammen, Piet Klein, hvad gæsterne kan forvente, når de vender tilbage til spisestedet til februar.

- Vi vil gerne lave en restaurant, hvor folk har lyst til at blive lidt længere. I dag har vi en restaurant, der måske indbyder lidt til, at folk kommer ind, spiser deres mad og går igen. Nu vil vi gerne have lidt mere stemning, så folk får lyst til at blive, siger Piet Klein.

Indretningen bliver lavet om, og der kommer nye borde og stole. Der bliver lagt nyt gulv, og hele restauranten bliver malet i andre farver. Buffetområdet bliver også anderledes indrettet.

- Vi vil bare gerne give folk oplevelsen af at træde ind i en restaurant, der er spritny, siger direktøren.

Generelt er der gang i Flammen i Aalborg, og det bar den gamle restaurant ifølge Piet Klein også præg af.

- Det er jo en halvstor restaurant med mange siddepladser. Vi har haft mange gæster igennem årene, og den trængte nok til en lille upshine, siger han.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge kæden skal bruge på ombygningen, men fortæller dog, at der er tale om et millionbeløb.

Der er allerede nu åben for bookingen til 10. februar. Piet Klein er meget sikker på, at ombygningen er klar til den dag.

- Vi har jo valgt at holde bookingen åben, så det er noget, vi er relativt sikre på, siger han.

Annonceret indhold

Nyeste