Børn og unge kan se frem til en fest under åben himmel og er inviteret ud på asfalten til en dag fyldt med alt det bedste fra gadekulturen.Foto: Rasmus Sloth
Det sker

Invitation: Vær med til at fejre gadeidrætten

Street GAME inviterer børn og unge til en dag med det bedste fra gadekulturen

15. juni 2019 kl. 10:15

AALBORG: Kom til Street GAME - en dag fyldt med alt det bedste fra gadekulturen. Sådan lyder invitationen til børn og unge, der brænder for gadeidræt.

De kan se frem til en fest under åben himmel og er inviteret ud på asfalten til en dag fyldt med alt det bedste fra gadekulturen. Street GAME, som eventen hedder, rummer både kvalifikation til det officielle DM i streetbasket ved GAME Finals i København samt turneringer i gadefodbold og workshops i street art og street fit.

Foto: Rasmus Sloth

Som noget helt særligt kommer der to lokale acts og optræder for Aalborgs børn og unge i løbet af eftermiddagen. Fritidscenteret Fri-stedet underholder med sang, mens Sanganee vil optræde med nogle fede rap beats.

Det er den lokale GAME-zone, der arrangerer Street GAME i Aalborg, og i midten af projektet står unge, lokale frivillige GAME Playmakere, der driver ugentlige træninger for børn og unge i deres eget lokalområde.

Street GAME er gratis, og alle er velkomne til at kigge forbi og deltage. Det hele foregår 17. juni på multibanen ved Seminarieskolen fra klokken 15-19. Aktiviteterne sker i samarbejde med Fri-Stedet.

Foto: Rasmus Sloth

Program:

15.00: DJ fyrer op for musikken (tilmelding til turneringer)

15.15: Træning og konkurrencer

15.30: Local act – Fritidscenter Fri-stedet

15.30: Street art workshop

16.00: Gadefodboldturnering (tilmelding lukker 15.45)

16.00: Streetbasket turnering – kvalifikation til DM (tilmelding lukker 15.45)

17.30: Street fit workshop

17.45: Local act – Sanganee (rap)

18.00: Træning og konkurrence

Annonceret indhold

Nyeste