Det er for fans af både det søde køkken og bagning af brød

AALBORG: Klar - parat - bag. Det er en sætning, de fleste kender, og uanset om du er mesterbager eller nybegynder, så er opskrifter, råvarer og udstyr vigtige ingredienser. Og mangler du samtidig lidt inspiration, så har du muligheden i morgen, når webshoppen Nyborgs-Room.com inviterer til Åbent Lager.

- Egentlig begyndte virksomheden som en webshop, men flere kunder spurgte, om de måtte komme forbi og se tingene, inden de købte, fortæller indehaver Pia Nyborg.

- Og det har ført til, at jeg nu jævnligt holder Åbent Lager med flere tusinde varer.

I den store hal finder du blandt andet forme, fondant og chokolade. Og er du glad for bolsjer, så er her også et startkit, så du selv kan prøve kræfter med smage og farver.

Pia Nyborg fortæller, at mens vi lavede fyldte chokolader og bagte brød, da corona begrænsede os, så er interessen for store kager med pynt især stor lige nu.

Tina Larsen
Der er noget for enhver smag hos Nyborgs Room i Svenstrup, både på webshoppen og til Åbent Lager. Privatfoto

- Vi kan se på salget af for eksempel overtræksmarcipan og print, at kunderne igen er begyndt at købe ind til eksempelvis konfirmationer, siger hun.

På Pia Nyborgs Facebook og firmaets hjemmeside kan du også se masser af hendes egne kager og opskrifter.

- Jeg har altid eksperimenteret meget og leget med forskellige sammensætninger, når jeg bager. Og for nogle år siden oprettede jeg en blog, hvor jeg ville gemme gamle familieopskrifter, siger hun.

- Der var hurtigt stor interesse for opskrifterne, og nu har jeg rigtig mange på hjemmesiden. Det, jeg laver, er lækkert men ikke avanceret, det skal være sådan, at alle kan være med.

I forbindelse med Åbent Lager nævner Pia Nyborg, at du lige skal være opmærksom på, at der er trapper op til den 375 kvadratmeter store hal, så det er ikke oplagt at medbringe eksempelvis barnevogne.

Hvad: Åbent Lager

Hvor: Jellingvej 5, Svenstrup

Hvornår: Fredag 25. februar klokken 14.30 til 17

Du kan se opskrifter, kommende Åbent Lager og meget andet her på Nyborgs-Room.com

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...