Aalborg Pirates inviterer til Teddy Bear Toss på søndag

AALBORG: Når Pirates med søndag tager mod Herning i kvartfinaleseriens femte kamp, bliver banen fyldt med bamser.

Og nej, det er ikke noget med at ramme spillerne, men derimod Aalborg Pirates og sponsorsamarbejdet Cool East, der arrangerer Teddy Bear Toss til fordel for syge børn.

Bamsekastningen er en tradition fra amerikansk ishockey, hvor tilskuerne køber bamser og smider dem alle ind på banen, når hjemmeholdet scorer sit første mål.

Den nuværende rekord blev sat af Hershey Bears i december med 35.000 bamser ved én kamp.

Så mange kommer vi næppe op på i Gigantium på søndag, 17. marts, men klubben lover, man vil gøre sit bedste.

Tilskuerne køber tre bamser for 50 kr, som man så skal kaste ind, når Pirates scorer sit første mål, eller når der er 10 minutter tilbage af kampen. Overskuddet går til Børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital.

- Vi er utroligt glade for donationen, og at Cool East og Aalborg Pirates tænker på os. Pengene fra indslaget skal bruges til de børn, der kommer i afdelingen og deres forældre. Vi håber, at folk vil bakke op om initiativet fra Cool East og Aalborg Pirates, som forhåbentligt også bliver et rigtigt sjovt event for de folk, der kommer på dagen og oplever bamserne flyve om ørerne, siger Lotte Frilev, afsnitsledende sygeplejerske og donationsansvarlig hos Børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...