Varmen buldrer fortsat derudaf, og det kalder på kolde drinks i skyggen. Det gør måske den her nyhed endnu mere genial

AALBORG: Zwei Grosse Bierbar i Gaden har længe haft stor succes med deres drink, der afsluttes med en astronaut-ispind i toppen. Nu er de klar med endnu en læskende fristelse fra samme skuffe. Alkoholen og isen er skiftet ud, og denne gang er det en Champagnebrus, der er prikken over i’et.

Camilla Gammelgaard
Stefan Lybek er bartender på Zwei Grosse Bierbar. Foto: Katrine Brix

- Vi tænkte: "Champagnebrus skal der til, og det passer rigtig godt ind her i varmen", siger bartender Stefan Lybek, og fortsætter:

- Den består af Candyman Caramel (vodka), Sure Fisk Ice Lolly som smager lidt af pærer, lemonsodavand, limesaft, en røvfuld is og afsluttes med en Champagnebrus-ispind.

Selvom den nye lækkerbisken kun har været på kortet en lille uges tid, så er den allerede uhyre populær blandt barens gæster, der trænger til at køle af i den buldrende sommervarme.

Camilla Gammelgaard
Is, is, is og mere is. Det er nøglen bag den her sommersucces. Foto: Katrine Brix.

- Den sælger utrolig godt. Jeg tror selvfølgelig, at vejret har noget med det at gøre. Men jeg tror også, det har noget at gøre med størrelsen på drinken, for den står ikke og bliver varm og vammel. Den kan holde sig kold, siger Stefan Lybek.

Vil man gerne undgå solen, så kan man sætte sig indenfor ved barens borde og bænke og nyde sine drinks, men Zwei Grosse Bierbar har også sørget for markiser til de gæster, der ønsker at sidde udenfor uden at blive stegt.

Camilla Gammelgaard
Zwei Grosse Bierbar i Gaden. Foto: Katrine Brix.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...