Indehaveren har flere overraskelser på menukortet

AALBORG: Hvis man har smag for pizza fra Pizzeria Amici på Aalborg Streetfood, så venter der en glædelig nyhed i maj.

Indehaveren, Emmanuele Di Amicis, har nemlig besluttet at åbne et spisested i midtbyen, der skal servere de velkendte, italienske pizzaer - og meget andet, fortæller han.

- Vi havde mange kunder på Aalborg Streetfood, og vi indså, at der var mulighed for at udvide og samtidig gøre mere ud af forretningen, siger Emmanuele Di Amicis.

- Vi kunne godt tænke os at udvide vores sortiment markant, og det gav forholdene på Aalborg Streetfood os ikke mulighed for, og derfor flytter vi nu ind i Nørregade.

På adressen Nørregade 14 skal der være plads til ti gæster indenfor og seks udenfor, og der bliver også mulighed for at tage de italienske delikatesser med på farten.

Hjemmelavet is, sandwiches og slices på menuen

Gennem butiksfacaden på Nørregade 14 kan man allerede nu se en kølemontre, pizzaspader og tegn på spisestedets kommende indretning.

Den 23-årige indehaver Emmanuele Di Amicis og hans far har travlt med at få interiør og indretningen på plads til 1. maj, hvor familien forventer at slå dørene op.

Bagerst i lokalet står to ismaskiner, og det er der en særlig årsag til, fortæller italieneren.

- I vores egne lokaler vil vi producere hjemmelavet is helt fra bunden med italienske råvarer, og det tør vi godt garantere, at du ikke finder andre steder, siger Emmanuele.

De italienske råvare er et tilbagevendende tema for familien, og de skal pryde alle spisestedets produkter, der omfatter både pizza, sandwiches, is og kager samt italiensk kaffe, øl og vin.

Blev forelsket i Aalborg

Det lå faktisk ikke i kortene, at familien Di Amicis skulle åbne et spisested i Aalborg.

I første omgang var familien blevet tilbudt en stand i seks måneder på Aalborg Streetfood, hvorefter de ville flytte tilbage til København, men nu har byen alligevel vundet familiens hjerter, fortæller Emmanuele Di Amicis.

- Jeg er fra en lille by tæt på bjergene i Italien, og derfor er jeg ikke vant til storbyer såsom København, siger Emmanuele Di Amicis.

- Jeg blev forelsket i Aalborg, da byen både rummer stilheden og samtidig følelsen af storby. Her er mindre tætpakket med mennesker, og nu planlægger jeg at blive her i lang tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...