Medindehaveren af det bæredygtige fashionfirma Better World Fashion har åbnet et kontorkollektiv i Nørresundby.

NØRRESUNDBY: Nu kan du blive en del af et nyt og anderledes kontorfællesskab, der er baseret på virksomheder, der er eller gerne vil være bæredygtige. Ejeren kalder det et kontorkollektiv, for tanken er at skabe et fællesskab og ikke blot kontorpladser uden forpligtelser over for de andre lejere.

- Tomorrow er min drøm om at skabe et kreativt kontorfællesskab for webshops og iværksættere, der tror på bæredygtig business. Virksomheder der tager ansvar, og hvor succes måles på, at der er overskud på alle tre bundlinjer, siger Thomas Thomsen, der er medejer af virksomheden Better World Fashion, der sælger bæredygtige produkter i skind som læderjakker, computertasker og forklæder.

Gennem sit arbejde er det gået op for ham, at alle virksomheder må gå endnu længere for at sikre den bæredygtige omstilling i samfundet. Og derfor er Iværksætterkollektivet Tomorrow som udgangspunkt heller ikke for alle typer af virksomheder.

- Du skal som udgangspunkt tænke bæredygtigt. De fleste kontorfællesskaber i byen tager alle typer af virksomheder ind. Sådan er det ikke her. Du skal arbejde med eller ville arbejde med bæredygtighed, og tankegangen skal være med dig døgnet rundt, siger Thomas Thomsen.

Jakob Kanne Bjerregaard
Selvfølgelig er møblerne brugte i et bæredygtigt kontorfællesskab. Disse er har Tomorrow fået doneret. Foto: Martel Andersen

Tre bundlinjer

De tre bundlinjer er et bæredygtigt begreb, der går igen, når man snakker med Thomas Thomsen.

- Der er selvfølgelig den økonomiske bæredygtighed. Det nytter ikke at basere en virksomhed på en uholdbar økonomisk forretningsmodel. Så er der den menneskelige bæredygtighed. Vi skal være ordentlige over for hinanden. Hele vejen rundt. Og til sidst er der den bæredygtighed, der handler om ikke at overudnytte naturens ressourcer, så der ikke er en verden til de kommende generationer, siger Thomas Thomsen.

Iværksætterkollektivet Tomorrow ligger på Østre Fælledvej i Nørresundby har stadig ledige kontorfaciliteter. Her kan man også finde det faste showroom for Better World Fashion og møde de første lejere, se stedets mødelokaler, lounge og lager.

Jakob Kanne Bjerregaard
Så er det bare at vente på de næste lejere. Foto: Martel Andersen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...