Livet her

Iværksættere med succes går sammen om helt ny sommerevent

Shaping New Tomorrow og Mani Pine inviterer til fælles pop up-arrangement på Sjælland

14. juli 2018 kl. 15:12

AALBORG: Mani Pine er kendt for sine træmøbler og Shaping New Tomorrow (SNT) for sit tøj.

Og snart kan man på Sjælland møde iværksætterne sammen til sommerevent i Mani Pines showroom i Valby, hvor man se og købe produkterne.

- Vi kender alle hinanden fra Aalborgs iværksættermiljø, og vi har fulgtes ad gennem årene, hvor vi har kæmpet os op fra bunden, siger Christoffer Bak, der er en af stifterne og ejerne af SNT.

- Og vi har altid været superglade for Mani Pines møbler, som vi har brugt i vores forretninger. Så det lå lige til højrebenet, at vi slog os sammen og lavede et samarbejde.

Også hos Mani Pine er der tilfredshed med samarbejdet med SNT.

- Vi har fulgt dem tæt gennem årerne, og nu synes vi, at det er på tide, at to virksomheder med hovedsæde i Aalborg laver noget larm i København, siger Nicolai Adamsen, der er den ene af to ejere og stiftere af Mani Pine.

- Og to larmer mere end en.

Samarbejde med fordele

Mens Mani Pine altså allerede har showroom, så er det første gang, man kan købe SNTs kollektioner i fysiske lokaler på Sjælland.

- Vi oplever en stor efterspørgsel fra sjællandske kunder, der gerne vil ind i en butik og prøve vores tøj, siger Christoffer Bak.

- På grund af travlhed har vi sat vores planer om ny butik i Danmark på stand-by, men med eventen her får kunderne på Sjælland alligevel en unik chance for at prøve vores tøj.

Han ser fordele for begge virksomheder.

- Dels får vi præsenteret vores egne kollektioner, og dels kommer vi i kontakt med hinandens kunder.

Nicolai Adamsen supplerer:

- Vi håber, at vi får nogle gode samtaler med kunder, vi ikke selv rammer. Det giver os en ny mulighed for at vise vores ting frem.

Og noget af det, man kan se til eventen, er en helt ny kollektion af virksomhedens specialfremstillede træmøbler.

Flere arrangementer

Christoffer Bak er ikke afvisende overfor, at der kommer flere lignende arrangementer i fremtiden.

- Hvis det her bliver en succes, så kan jeg sagtens se det som en mulighed, at vi gentager pop up-eventen. Det kan for eksempel være i Aarhus, hvor vi også oplever stor interesse for tøjet.

Mani Pine og SNTs arrangement finder sted 3. og 4. august.

Annonceret indhold

Nyeste