Byens værtshuse varmer op til, at klokken slår 20.59

AALBORG: Traditionen tro ruller Tuborgs øldamer og -herrer ud med litervis af gratis øl og merchandise til de tørstige gæster på landets værtshuse, når frigivelsen af årets julebryg skal markeres. I år falder sneen fredag 1. november for 39. år i træk.

Zwei Grosse Bier Bar

På den tyskinspirerede bar kan du bytte dig til et øltårn for den nette sum af et juletræ. Træet skal være brugbart og over 90 centimeter, men så giver den særegne byttehandel dig til gengæld også mulighed for at vinde en bordpakke til en værdi af 2000 kroner. For at løbe med sejren i konkurrencen skal du have aftenens højeste træ.

Sprutten

Der er dømt rigtig julehygge på det maritime værtshus, imens kaptajnen og den øvrige besætning venter på de velsignede dråber. I dagens anledning bliver der serveret glögg, pebernødder og brunkager i de sirligt pyntede lokaler allerede fra klokken 12.

Guldhornene

Krofatter forvandler den hyggelige bodega til et julebryg-paradis med masser af pynt og julebryg både på fad og i flasker. Som noget helt specielt for denne dag er det muligt at drikke dig til julemandsridder, hvor du kan få et specielt skilt, hvis du gennemfører drikkeudfordringen 'Ridderen' i julebryg.

Old Games Pub

For det mere modne publikum byder en af byens klassiske værtshuse på fejring af julebryggens komme med halv pris på både fadøl, cocktails og spiritus indtil klokken 20.30. Dertil har Old Games Pub også hyret DJ René le og bandet Rune T Trio, der spiller hits fra de seneste årtier.

Skotten

Det legendariske værtshus i Visse får også besøg af Tuborgvognen, så er du ikke til de overfyldte værtshuse i midtbyen, kan det være, at Skotten er det rette sted for dig, at vente på at sneen falder. Her der garanti for autentisk stemning og øl til billige priser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...