På knap to måneder har GAME Streetmekka fået over 1000 medlemmer - det var håbet for hele det første år

AALBORG: Hun er både glad og overvældet, Anja Lyngsø der er daglig leder af GAME Streetmekka Aalborg, som holder til på Kridtsløjfen og åbnede op til vinterferien.

- Vi har dags dato (4. april, red.) rundet de første 1000 medlemmer, det er mere, end vi havde turdet håbe på for hele året, så vi er meget tilfredse, siger hun.

- Der har klart været et behov for, at man rykker gadeidræt ind på tør asfalt, så man kan dyrke idrætten året rundt her i Aalborg.

Blandt de mange tilbud i det nye gadeidræts- og kulturhus er gadefodbold, streetbasket, parkour og street art.

Ingen tilmelding nødvendig

For at deltage i aktiviteterne i den gamle industrihal på eternitten kan man købe en dagsbillet - eller gøre som mere end 1000 altså allerede har gjort: købe et årskort eller et livslangt medlemskab, der giver billigere billetter ved indgangen.

- Vi oplever, at det tiltaler mange af vores brugere, at der ikke er forpligtelser og tilmelding til de enkelte hold og træninger, man dumper bare ind, når man har tid, siger Anja Lyngsø.

- Jeg tor, vi når mange, der ikke har mulighed for at deltage på faste tidspunkter i idrætsklubberne.

En af dem, der er medlem af GAME Streetmekka, er 21-årige Jacob HC, der forleden blev fejret som medlem nummer 1000. Han kommer især på grund af streetbasket, da han tidligere har spillet basketball for Skovbakken og EBAA (Elite Basketball Academy Aarhus) i Aarhus.

Grundtanken i GAME Streetmekka er at skabe et inkluderende fællesskab på tværs af alder, kultur og baggrund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...