Torsdag 5. oktober er Jacob Haugaard tilbage. privatfoto
Shopping

Jacob Haugaard vender tilbage

Konferencier ved håndværkerfestival hos Stark

03. oktober 2017 kl. 08:18

Torsdag 5. oktober lægger STARK i Aalborg matrikel til endnu en Håndværkerfestival med Jacob Haugaard som konferencier.

- Vores festival i foråret trak fulde huse, og vi slår derfor igen dørene op til en dag med fokus på efterårets nyheder, fortæller trælastdirektør Glenn S. Bojer.

På parkeringspladsen står Ford Engine Power Tour 2017 klar med seneste nyt om varebiler. I grill-loungen indenfor kan håndværkerne derefter prøve kræfter med den særlige festivalmenu, der omfatter pulled pork burgere kreeret eksklusivt af tv-kokken Carsten Olesen, kendt som Den Skaldede Kok.

Dagen byder desuden på konkurrencer, hvor Aalborg-egnens festivaldeltagere fx får chancen for at vinde en grill-aften i selskab med Den Skaldede Kok for hele sjakket.

Endelig kan festivaldeltagerne bidrage til at støtte kampen mod kræft, idet STARK donerer 1 kr. til Kræftens Bekæmpelses kampagne "Mand det nytter" for hver bærepose, der bliver solgt i forretningen.

I alt 50 leverandører står sammen med STARKs egne medarbejdere og Jacob Haugaard klar til at tage imod de mange håndværkere.

- Dagens program byder på masser af muligheder for at få en faglig opdatering, snakke med andre i branchen og gøre et godt køb. Men den handler ligeså meget om at få nogle gode oplevelser i uhøjtidelige rammer, så vi sammen kan slå et slag for det gode håndværk.

Annonceret indhold

Nyeste