Din elskede og uundværlige luksusdyt glider kattesmidigt og hurtigt ned i den underjordiske parkeringskælder i Jyllandsgade i Aalborgs centrum

AALBORG: Man føler sig lidt i samme kategori som superagenten James Bond, når man kører sin elskede og uundværlige luksusdyt ind i bilelevatoren og trykker på knappen med samme elegance og lethed, som en ægte 007-agent ville have gjort.

Elevatoren reagerer kattesmidigt og hurtigt på dit fingertouch og bringer bil og fører sikkert ned i den underjordiske parkeringskælder godt gemt af vejen for eventuelle nysgerrige blikke.

Ovenstående er indtil videre helt og aldeles fri fantasi - men scenariet skulle dog gerne blive til virkelighed, når nybyggeriet i Jyllandsgade 10 i det centrale Aalborg står helt fiks og færdigt.

I hvert fald når det drejer sig om bilelevatoren.

James Bond må man fortsat tænke sig til.

I en god sags tjeneste

Men man har vel lov til at drømme lidt og bruge sin livlige fantasi i en god sags tjeneste.

Og det skal forstås på den måde, at bilelevatoren ikke er et fatamorgana, når vi fremskriver tiden til februar næste år.

For til den tid så står der rent faktisk en vaskeægte og funktionsdygtig bilelevator i den boligejendom, som firmaet Wagner Ejendomme i Aalborg nu er ved at opføre på Godsbanen skråt over for Politigården.

Som situationen er i dag, så skal man altså bruge sin fantasi for at forestille sig, hvordan det vil være at benytte Nordjyllands første bilelevator.

For nybyggeriet er nemlig i dag kun på et stadie, hvor man blot kan se de to store huller, som på sigt kommer til at rumme de to bilelevatorer, som de kommende lejere kan benytte sig af, når de skal ind og og ud af ejendommen med deres køretøjer.

Den første af sin slags

Wagner Ejendomme gennemførte således fredag et åbent hus arrangement, hvor eventuelle kommende lejere og andre interesserede kunne møde op og se nærmere på Jyllandsgade 10 - og herunder den nok så berømte bilelevator, som bliver landsdelens første af sin slags.

Helene Geert Starcke er ejendomsadministrator hos Wagner Ejendomme, og hun siger til aalborg:nu, at byggeriet bliver færdigt til indflytning i to etaper.

- Efter planen bliver det primo februar og primo april, og vi har i alt 62 lejligheder til udlejning, oplyser hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...