Du kan møde forskellige kunstnere til foreløbig tre intimkoncerter

AALBORG: Overvejelserne har været mange, og dem vender vi tilbage til. Men nu er de ikke i tvivl; Jannet Høgh og Michael Petersen lægger gerne stue til en række intimkoncerter hjemme i villaen i Svenstrup her i foråret.

- Vi er selv vilde med musik, og vi elsker at tage til koncerter, siger Jannet Høgh.

- Og da vi hørte om arrangøren Low-Fi, blev vi opmærksomme på muligheden for selv at afholde intimkoncerter. Vi tænkte frem og tilbage; skal - skal ikke. Og nu gør vi det, vi glæder os.

Parret har foreløbig sagt ja til tre koncerter hjemme i stuerne.

- I første omgang vil vi mærke, hvordan byen tager imod initiativet. Vi gør det for at skabe et kulturelt løft og oplevelser, siger Jannet Høgh.

- Vi bor i en forstad med et aktivt liv, men vi mangler et kulturelt udstillingsvindue, et samlingspunkt. I samrådet bliver der dog nu arbejdet på at etablere et kulturhus, det er dejligt. Og måske kan man bruge vores erfaringer fra intimkoncerterne.

Nu vender vi lige tilbage til det med overvejelserne.

- Først tænker man, om der bliver rodet i ens ting, og hvad gør man, hvis noget går i stykker. Og hvordan skal det hele gå, siger hun.

- Men der er alligevel mest positivt - og det er først og fremmest at være med til at skabe nogle gode oplevelser i lokalsamfundet, og skabe glæde blandt byens borgere. Rent personligt glæder vi os også til at lære nogle nye mennesker at kende.

Første kunstner er Søren Manscher. Jannet Høgh fortæller, at han blandt andet har været support for Søren Huss på hans efterårsturné. Søren Manscher udgav sidste år sin første plade med titlen ”Det er balancerne der holder sammen på det hele”. Han har lovet at spille sange fra sin plade og fortælle om nogle af grundene til, at teksterne og melodierne opstod undervejs.

Intimkoncerten finder sted lørdag 29. februar klokken 20, dørene åbnes klokken 19.30. Der er plads til max. 30 gæster.

17. april giver Cichozs koncert, og 30. maj kan du opleve Magnus Kjær og Jesper Horsmark.

Alle kunstnerne, du kan møde til intimkoncerterne, har udgivet musik på forskellige platforme.

Hvis du selv er interesseret i at afholde koncerter, så kan du søge inspiration hos Low-Fi, der skriver følgende på Facebook: ”Low-Fi hjælper musikelskere med at facilitere koncerter i deres eget hjem. Vi er behjælpelige med at finde den rette musiker, sælge billetter, opstille udstyr og sørge for, at du og dine venner får en unik musikoplevelse”.

Billetter købes via lowficoncerts.com, koncertstedet i Svenstrup går under navnet ”Egernvej 6”.

Jannet Høgh og Michael Petersen lægger stuer til koncerterne på frivillig basis og helt uden fortjeneste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...