Marcus Delfer guider dig til aktiviteter i byen de kommende dage

AALBORG: Julelyset er tændt, Gammeltorv tager form, og byen har allerede taget hul på de første forberedelser til julen.

Men vi skal stadig huske at være i nuet, nyde november og ikke stresse alt for meget over december. Det skal du nok få tid til. Den kommende weekend byder ikke på snefald eller andre julerelaterede begivenheder, men vi kan anbefale dig at prøve Scrocchiarella, høre jazz, opleve Én Mand Stærk og se håndbold i topklasse!

Fredag: Jazz i Reberbansgade

Jazzmiljøet trives og flere caféer og beværtninger har fået genren som faste kulturelle indslag. Det, der netop er så særligt ved arrangementerne, er, det oftest ender med en “jam”, hvor alle, der medbringer instrument eller som ønsker at synge, har mulighed for at spille op med hinanden.

Nu på fredag har du mulighed for at være med til jazzjam, når Café Fløs slår dørene op og inviterer indenfor. Vær opmærksom på, der godt kan blive fuldt hus, så vil du sikre dig et sted at sidde, bør du komme i god tid. Du kan også spise aftensmad på Café Fløs, prøv evt. deres Scrocchiarella.

Hvad - Jazz jam på Café Fløs

Hvor og hvornår - Café Fløs, Reberbansgade 16B, 9000 Aalborg. Fredag kl. 21-01

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Lørdag: En tur på Skråen

Tilbage i maj blev Én Mand Stærk kåret som årets nordjyske band, og lige siden har gruppen spillet land og rige rundt med deres dansksprogede musik.

Én Mand Stærk bestod oprindeligt af forsanger Asbjørn Mogstad, der nu har allieret sig med Asbjørn Glad på elguitar, Margrethe May Gruhn på bas og Oskar Rank på slagtøj i alle afskygninger.

Sammen formår de at tage dig ud på en musikalsk rejse, der både har energi, men som lyrisk også levner plads til eftertænksomhed. Lørdag aften spiller gruppen i Skråens lounge, hvor du kan opleve dem kl. 22.30. Starter du din aften med Pink Floyd Project The Wall på Skråens store scene, gælder billetten også til koncerten med Èn Mand Stærk.

Hvad - Koncert med Én Mand Stærk

Hvor og hvornår - Skråen, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 22.30

Hvor meget - 50 kr.

Søndag: Et kæmpebrag i Gigantium

På ugens allersidste dag har du mulighed for at opleve et sportsbrag i topklasse, når Aalborg Håndbold for besøg af den traditionsrige, catalanske håndboldklub FC Barcelona.

Efter sidste weekends triste nederlag til Paris Saint-Germain er Aalborg Håndbold røget ned på en tredjeplads i deres gruppe A i Champions League. FC Barcelona residerer på førstepladsen og har kun tabt én kamp, hvilket Aalborg Håndbold forhåbentlig vil ændre på den kommende søndag. Stillingen er tæt, men med en sejr mod FC Barcelona er byens håndbold-hold godt stillet i tabellen, så kom og støt op!

Hvad - Aalborg Håndbold mod FC Barcelona

Hvor og hvornår - Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Ø. Søndag

Hvor meget - Billetter koster fra 175,- + evt. gebyr. Børn, studerende og pensionister fra 125,-.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...