Marcus Delfer guider dig til oplevelser i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Så er vi så småt ved at genåbne og horisonten er fuld af forventninger, forhåbninger og foranstaltninger, så vi alle kan holde os sunde og raske.

Depotet for kulturvitaminer er ikke nødvendigvis tomt, eftersom flere forskellige digitale tiltag så dagens lys i løbet af de sidste par måneder.

Måske har du været til digital gin-smagning, virtuel Nibe-festival eller gud ved hvad. Men det er nu muligt at komme ud, så lad os gøre det sammen - på behørig afstand.

God weekend!

Fra i dag til lørdag 15. kan er der kulturvitaminer til Meutiviti festival

På trods af pandemien kan man heldigvis godt få stillet sulten, når det kommer til live-musikken - så længe det foregår på behørig afstand.

Den Blå Festival er savnet, men heldigvis er foreningen Meutiviti klar til at spille op for den niende udgave af deres festival, der i år består af et samarbejde mellem Huset i Hasserisgade og 1000Fryd.

Programmet kredser om jazz-musikken, der holder scener og beværtninger i ave, så de ikke støver til.

Du kan se hele programmet inde på Facebook, men for fredagens vedkommende kan Erik Michaelsen trio varmt anbefales. Det er kl. 21.

Lørdag: Fernisering hos Galleri Wolfsen

Galleri Wolfsen er som altid garant for en spændende kunstudstilling, og den kommende lørdag er ingen undtagelse.

Ferniseringen åbner for den unge, østrigske Alessandro Painsi, som har flere udsolgte udstillinger bag sig. På lørdag er det den unge kunstners første soloudstilling i Danmark.

Som galleriet selv skriver, er der en sjov tilhørende anekdote omkring Painsi. Livsstilsmagasinet Marie Claire omtalte den ene uge Billie Eilish som upcoming stjerne og ugen efter fik Painsi omtalen. Med andre ord er der god grund til at se Alessandros billeder, hvis man vil have en særlig oplevelse. Ferniseringen starter kl. 11.

Lørdag: Svøm og støt en vigtig sag

Johnni Olesen er kendt fra sit sympatiske initiativ 24timer i Hjallerup, der samler penge ind til julemærkehjemmet i Hobro.

Sommeren har han brugt på at svømme Vendsyssel rundt, mere end 500 kilometer, og dagen efter at have passeret målstregen, hopper Johnni i vandet igen - og du kan være med til at støtte en vigtig sag.

Turen går fra Lindholm Strandpark til Egholm og strækker sig over ca. to km.

Er du fortsat nysgerrig, kan du finde begivenheden på Facebook under “Tour De Egholm”, hvor du kan tilmelde dig.

Svømmeturen koster 100 kr., og pengene går til et godt formål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...