For tredje gang besøger den engelske jazz- og popkunstner Jamie Cullum Musikkens Hus

AALBORG: Alle gode gange tre. Sådan kan man sige om den verdensberømte engelske jazz-, pop- og singer-songwriter Jamie Cullum som nu vender tilbage til Aalborg.

Det er Musikkens Hus, der har landet en aftale med ham 22. maj næste år.

Jamie Cullum er blot 40 år, men han har alligevel opnået langt mere end de fleste internationale musikere når gennem deres karriere. Med over 10 millioner solgte albums, to Golden Globes, en Grammy og en lang række andre internationale priser er Jamie Cullum ubestridt en af nutidens mest talentfulde musikere.

Sangeren var en del af åbningsprogrammet i Musikkens Hus i 2014, og i foråret vendte han tilbage til Aalborg i anledning af koncerthusets fem års fødselsdag.

- Det er en stor ære for os, at vi endnu en gang kan præsentere en så storslået og talentfuld kunstner som Jamie Cullum i Musikkens Hus. Der er garanti for en fantastisk koncertoplevelse fyldt med energi og overskud, når Jamie Cullum indtager scenen. Opbakningen til Jamie Cullums to forrige koncerter har været helt overvældende, og for mit vedkommende har det helhedsmæssigt været to af de største, rytmiske koncertoplevelser i husets historie – og det siger ikke så lidt, fortæller adm. direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen.

Jamie Cullum går på scenen i Koncertsalen i Musikkens Hus 22. maj. Der er presale for abonnenter af Musikkens Hus' nyhedsbrev 12. september kl. 10. Det almindelige billetsalg åbner 13. september kl. 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...