Comedy-stjernen i AKKC 15. maj næste år

Achmed, Walter, Peanut, José og Bubba J er alle med i kufferten, når den verdensberømte komiker og bugtaler Jeff Dunham bringer sin Passively Aggressive Tour til Europa næste år, hvor han blandt andet besøger Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag den 15. maj som et ud af to spillesteder i Danmark. Også København får verdensstjernen på besøg.

Bugtaleren Jeff Dunham er comedyens superstjerne og en af verdens mest opfindsomme komikere. Ikke nok med det: Jeff Dunham er også en vaskeægte rekordholder, som kan findes i Guinness Rekordbog, hvor han kan prale med "Flest solgte billetter på en Standup Comedy Tour".

Til næste år kommer comedy-verdensstjernen så til Danmark, og han tager sine lige så berømmede venner med! Publikum kan se frem til en forrygende aften i selskab med Jeff Dunham og hans lilla sidekick Peanut, skelettet Achmed, gnavne Walter, rednecken Bubba J og den talende jalapeño José, når han besøger både Aalborg og dagen efter København.

- Aalborg har gennem flere år forsøgt at få fingre i Jeff Dunham, ja helt tilbage fra 2013 fortæller arkivet mig. Så, at det nu er lykkedes, er bare dejligt. For mig personligt er han en af de helt store amerikanske comedystjerner, der bare har den komiske internationale kant, der gør at han er megastjernen, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Igennem de seneste år har den amerikanske komiker turneret intenst og har efterhånden bygget intet mindre end et underholdnings-imperium op. Jeff Dunham har over 1 million subscribers på YouTube og over 1 milliard views. Han har skabt et unikt rum i comedy-verdenen, der også har medført rekordhøje seertal på hans Comedy Specials på Comedy Central, NBC og senest Netflix.

Jeff Dunham har blandt andet haft gæsteroller i den prisvindende komedieserie 30 Rock og filmen Dinner For Schmucks, der blandt andre har Steve Carrell og Paul Rudd på rollelisten. Herudover har han en funklende stjerne på Hollywood Walk of Fame og har udgivet biografien All By My Selves: Walter, Peanut, Achmed and Me, der landede på New York Times bestsellerliste.

Billetsalget til Jeff Dunham showet i AKKC begynder tirsdag 28. november kl. 12.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...