Mette Blomsterberg fortæller om sin glæde ved julen og dens mange traditioner - se her hvilke dage du kan møde hende

AALBORG: Der er godt nyt til alle bageglade kageelskere: Danmarks kagekone nr. 1 kommer til Jul i Zoo og spreder juleglæde til havens gæster. Sådan skriver Zoo i en pressemeddelelse.

Fire gange i løbet af november og december besøger den kendte konditor Jul i Zoo, hvor hun fortæller om sin egen jul og giver gæsterne sit personlige bud på den hyggeligste og mest nærværende tid, som hun selv holder så meget af.

Mette Blomsterberg deler sin passion for julen med gæsterne i zoo. Pr-foto

- Aalborg Zoo og Mette Blomsterberg har fundet sammen i vores fælles glæde ved julen og alle dens hyggelige traditioner. Mette er en herlig kvinde med en stor og smittende energi, en kæmpe passion for sit fag og ikke mindst en enorm erfaring, siger Henrik Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

- Vi kender hende allesammen fra hendes mange tv-udsendelser, og vi glæder os meget til vores samarbejde. Vi er meget stolte af at kunne præsentere Mette som en af vores mange julenyheder i år.

Mette Blomsterberg vil blandt andet fortælle om sine egne juletraditioner, og hvad julen betyder for hende. Har du et spørgsmål, vil hun med glæde svare på det, og hun deler gerne ud af sine mange gode råd.

- For mig er julen en ganske særlig tid, som jeg glæder mig til hvert eneste år. Jeg elsker forberedelserne, alle lysene, varmen, forventningerne, hyggen og vigtigst af alt; samværet med mine kære, siger Mette Blomsterberg.

- Det er samtidigt også en hektisk tid, og en tid til fordybelse og tanker. Denne vanvittige cocktail er bare magisk, og jeg må indrømme, at jeg trives godt med dette miks af ’hygge og travlhed’. Jeg glæder mig helt vildt til at være med til Jul i Zoo og opleve haven med det stemningsfulde julelys og selvfølgelig møde en masse dejlige gæster i julestemning.

Dette års Jul i Zoo åbner fredag 13. november, og i hele åbningsperioden kan man som en del af den magiske lysvandring gennem haven også besøge Mette Blomsterbergs julehytte. Her kan man opleve hendes helt personlige juleunivers, som hun selv har pyntet op. Du kan købe et udvalg af hendes bagegrej, den nye julebog Min Jul samt få en opskrift på julegodter med dig hjem som et dejligt juleminde.

Du kan møde Mette Blomsterberg personligt til Jul i Zoo fire dage i november og december: 26. november, 3. december, 10. december og 17. december, alle dage kokken 17 og 18.30

Mette Blomsterbergs julehytte kan besøges i hele åbningsperioden fra 13. november til 29. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...