Marcus Delfer guider dig til aktiviteter i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Så er vi godt i gang med den første uge af december måned, og julen har for alvor gjort sit indtog i byens gader og stræder.

Det er selvfølgelig også noget, der påvirker anbefalingerne til din weekend, og ude i horisonten kan du godt begynde at glæde dig til flere julearrangementer.

Denne weekend starter allerede torsdag med musikalsk legestue for at blive afløst af mere julede begivenheder, når klokken ringer weekend. Må du få en god én af slagsen!

Torsdag: Bluesjam

Der er noget rart ved at tage et uskyldigt forskud på weekenden, få lidt at drikke og komme lidt væk fra de vante rammer.

Jazzen har været meget anbefalet de sidste par uger, men det skal bestemt ikke overskygge den traditionsrige bluesjam på Cafe Frederiksberg.

Hvad enten du er med på en lytter eller selv spiller et instrument, skal du være velkommen til at kigge forbi. Alle er velkomne, og om julestemningen også kommer til udtryk blandt musikerne på scenen, må tiden vise torsdag aften.

Hvad - Torsdagsjam.

Hvor og hvornår - Café Frederiksberg, Hadsundvej 1B, 9000 Aalborg. Torsdag kl. 21.30 - 03.00.

Hvor meget - Arrangementet er gratis.

Fredag: Et juleeventyr

Charles Dickens fantastiske julefortælling er igen i år iscenesat på Aalborg Teater, hvor hele familien har mulighed for at opleve det velkendte eventyr med julehaderen Mr. Scrooge.

Historien hviler på den originale, men anmelderne er igen i år begejstrede over scenografien samt skuespillet og flere kvitterer med topkarakterer.

Forestillingen opføres også andre dage end denne fredag, men sørg for at bestille billetter hjemmefra, da der kan være rift om pladserne.

Hvad - Et Juleeventyr på Aalborg Teater.

Hvor og hvornår - Aalborg Teater, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg. Denne fredag kl. 18, men se hjemmesiden for andre spilledage.

Hvor meget - Billetter koster fra 150,- (bemærk andre priser gælder for børn, unge/studerende og medlemmer af teaterklubben.)

Lørdag: Fransk jul

Den danske jul er ganske velkendt, men hvordan ser det ud i andre lande?

Svaret er ganske forskelligt alt afhængig af, hvor man befinder sig, men selvom du er i Aalborg, kan du på lørdag opleve en lille bitte bid af den franske julestemning.

Det sker, når Ma Petite France i Nørregade holder fransk julefest. Her kan du komme forbi og smage vin, fransk gløgg, opleve en mimer, høre harmonikamusik og meget mere.

Hvad - Fransk Julefest.

Hvor og hvornår - Ma Petite France, Nørregade 6, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 13-18.

Hvor meget - Det er gratis at kigge forbi, men forvent betaling for gløgg, vin m.m.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...