56 børn og voksne hyggede sig i Nørresundby

NØRRESUNDBY: Julehjælpen.dk, der så dagens lys i 2007, er en non-profit og ulønnet organisation, som hjælper udsatte børn i Danmark til jul. Man arbejder for børn, der vokser op i økonomisk trængte familier, der har svært ved at finde de økonomiske midler til at afholde jul. Det gør man blandt andet gennem at afholde Juletræsfester landet over. Og i år inviterede Julehjælpen.dk for første gang til Juletræsfest i Aalborg.

Det foregik i Byrådssalen i Det Gamle Rådhus i Nørresundby, hvor 15 økonomisk trængte familier fra Aalborg og omegn, i alt 56 børn og voksne, 1. søndag i advent var samlet til en hyggelig fest.

Jette Østergaard har været koordinator for Juletræsfesten i Aalborg, og sammen med en række frivillige har hun igennem længere tid nærmest arbejdet i døgndrift for at skaffe donationer fra såvel private som erhvervslivet.

Og den store indsats fra de frivillige har virkelig givet bonus, så der var masser af julegaver, madvarer og slikposer til rådighed for deltagerne i Juletræsfesten, hvor der også var dans om juletræ sammen med selveste julemanden.

- Det har været helt fantastisk at opleve den store støtte, der er vist os fra firmaer og private, fortæller en taknemmelig Jette Østergaard.

Søndagens arrangement i Nørresundby gennemførte Jette Østergaard sammen med de frivillige hjælpere Jan Hunskjær, Linda Hunskjær, Lizette Jensen, Bettina Larsen og Stephanie Andreasen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...