Julemanden er også snart klar til at sprede masser af hygge - se her hvornår

AALBORG: Julen er for alvor på vej ind i Aalborg Storcenter, hvor Centertorvet er ved at blive forvandlet til et julelandskab med spillende nisser, nuttede rensdyr og små hyggelige nissehuse, som børnene kan lege i.

Sådan lyder meldingen fra storcenteret, og det har vi naturligvis fået centerchef Preben Bjerregaard til at sætte endnu flere ord på.

Tina Larsen
Du kan gå igennem julelandskabet fra i morgen, fredag. Foto: Aalborg Storcenter

- Vi er klar til at byde indenfor i julelandskabet i morgen, fredag, siger han.

- For os er det udtryk for den hyggelige julestemning, vi skaber her i storcenteret. Jeg tror, at mange kunder identificerer sig med hyggen, det er jul og børnene glæder sig. Derudover er det sjovt, at man kan interagere og for eksempel høre musik, når man træder på en fodpedal.

I Aalborg Storcenter er julemanden naturligvis også snart klar til igen at sprede hygge og tage en snak med børn og andre barnlige sjæle. Du finder den rødklædte mand fra nord i storcenteret fra slutningen af måneden.

Tina Larsen
Julemanden er snart klar til igen at sprede masser af stemning og hygge. Foto: Aalborg Storcenter

- Og så er han her hver dag om eftermiddagen til og med 23. december, fortæller Preben Bjerregaard.

Han glæder sig til en jul, "der forhåbentlig bliver anderledes end sidste år, da vi blev lukket ned 17. december".

- Jeg ser frem til mere normale tilstande i år, jeg håber så meget, at der er styr på coronasituationen, så vi alle igen kan hygge os i juletiden, siger Preben Bjerregaard.

- Heldigvis oplever jeg, at selv når her er mange kunder, så holder de til højre, holder afstand og spritter af. Det glæder mig meget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...