Juleshoppen og Zoo skaber et helt særligt juleunivers med underjordisk butik

AALBORG: Du kan godt begynde at glæde dig til en helt særlig nyhed, når julemagien igen indfinder sig til Jul i Zoo.

I år flytter Det Gamle Apotek nemlig sin juleshop ind i haven. Og det endda i et helt særligt og magisk univers, hvor du træder ind i butikken i en underjordisk gang med kig til både søløver og pingviner.

Tina Larsen
Frida Stiil Vium i gangen der bliver forvandlet til juleshop med kig til blandt andet søløver og pingviner. Foto: Henrik Bo

- Vi synes, at hele konceptet i Zoo med jul, belysningen og dyrene er rigtig spændende, og på samme måde som hos Zoo handler det for os om at skabe oplevelser. Og sammen kan vi skabe et helt nyt eventyr, siger Henning Tygesen, der er direktør i Det Gamle Apotek.

- Det tilfører også vores butik noget helt nyt, at den ligger under jorden, og man kan se dyrene svømme forbi.

I øjeblikket er eneste synlige bevis i Zoo, at kunstner Frida Stiil Vium er ved at lægge sidste hånd på et stort vægmaleri, som skal pryde indgangen til shoppen og skabe den helt rigtige vinter- og isstemning, inden man går ned til Jul under isen. Og i næste uge går Det Gamle Apotek i gang med at indrette juleshoppen.

- Som noget nyt har vi blåt tema med, blandt andet iskrystaller, så det passer til hele udtrykket i butikken. Og så har vi særligt fokus på ting til børn i år, blandt andet spil og klistermærker ligesom vi har eksempelvis zebraer og elefanter som julevarer, siger Henning Tygesen.

Tina Larsen
Blå er en populær farve i Det Gamle Apotek i år. PR-foto

I Zoo glæder direktør Henrik Johansen sig også over samarbejdet, der tog form, da de to mødtes på en messe i Frankfurt i begyndelsen af året.

- Sammen laver vi et skatkammer af jul og hygge. Kombinationen af Jul i Zoo, dyrene og Det Gamle Apotek bliver helt fantastisk. Vi laver et juleunivers for alle generationer med ægte, gammeldags julestemning, siger Henrik Johansen.

- Vi vil begge skabe gode juleoplevelser, og sammen bidrager vi endnu mere til julehyggen.

Netop Henrik Johansen og Zoos vilje til at turde satse og prøve nyt er noget af det, Henning Tygesen fremhæver.

- I Zoo tør man noget, og man vil skabe noget. De giver den fuld gas og tøver ikke - når de tror på en idé, gør de det fuldt ud. Det kan jeg godt lide, og det passer godt til os, siger han.

Tina Larsen
Julepynt finder du masser af, når juleshoppen åbner i forbindelse med Jul i Zoo. PR-foto

Henning Tygesen er ikke i tvivl om, hvad du skal glæde dig til.

- At få en god oplevelse og træde ind i en skatkiste af spændende ting. Hvis folk er glade og tilfredse, så er vi jo lykkedes, siger han.

- Vi og Zoo vil skabe noget, man ikke får andre steder. Vi håber, at folk vil tænke wow.

Jul i Zoo og Det Gamle Apotek åbner fredag 13. november.

Alle coronarestriktioner bliver naturligvis overholdt, og det betyder blandt andet, at juleshoppen er ensrettet med indgang ved den lille legeplads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...