Marcus Delfer guider dig til events i byen de kommende dage

AALBORG: Tiden går afsindig stærkt og hvor sidste weekends anbefalinger ikke havde meget julerelateret indhold, bliver det (så småt) anderledes denne gang.

Vi har valgt at tyvstarte lidt på weekenden, og derfor foregår den første anbefaling allerede torsdag. Alle arrangementerne er familievenlige, nogle mere end andre, men hvad enten du tager på oplevelses-jagt alene eller i flæng med dit slæng, vil hyggen forhåbentlig være intakt.

God weekend!

Torsdag: Åben mikrofon

Har du mere end blot fedt på hjertet, så har du også mulighed for at dele det med andre, når 1000Fryd denne torsdag slår dørene op for “Open Mic”.

Som navnet antyder, er der ganske frie tøjler og de eneste regler for aftenen er, du ikke må tale racistisk, sexistisk eller opfordre til vold. Så det er de gode sociale spilleregler, der gælder. Har du mod på at læse et digt op, sidder du alene med en god sang, vittighed eller idé? Så har du ihvertfald muligheden for at dele den med et fællesskab den kommende torsdag aften. Det er selvfølgelig også muligt bare at kigge forbi, se hvad der sker og lytte til andre.

Hvad - Open Mic på 1000Fryd

Hvor og hvornår - 1000Fryd, Kattesundet 10, 9000 Aalborg. Torsdag kl. 19.30-21.30

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Marcus Delfer
Artbreak Hotel og gallerist Nils Sloth får musikalsk besøg af De Efterladte. Arkivfoto: Henrik Bo

Fredag: De Efterladte synger efteråret ind

Alt for få gange har vi fremhævet en lille kulturel perle, du kan besøge i flere forskellige anledninger.

Artbreak Hotel er placeret i Danmarksgade, hvor kunstner og gallerist Nils Sloth udstiller og faciliterer forskellige arrangementer. Fredag aften får “hotellet” musikalsk besøg, når Peter H. Olesen og Michael Lund (De Efterladte) træder op med udvalgte sange fra deres fire plader samt nyfortolkninger fra Olesen-Olesen repertoiret. 12. januar skrev Weekendavisen bl.a. “Man føler sig i godt selskab med De Efterladte, den sjældne lyd af et par ældre herrer, der anerkender tidens gang. Hvor det faktum, at døden uvægerligt rykker nærmere, kun øger glæden ved det banalt hverdagsagtige, der jo ejer sin egen særegne fortryllelse, hvis man har blik derfor.”

Så tag forbi Artbreak Hotel og oplev en anderledes musikalsk oplevelse.

Hvad - Musik og digte af De Efterladte

Hvor og hvornår - Artbreak Hotel, Danmarksgade 62, 9000 Aalborg. Fredag kl. 20-22

Hvor meget - 50 kr. i entré, der udelukkende går til bandet

Marcus Delfer
Julemanden ankommer traditionen tro fra søsiden. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Lørdag: Så kommer Julemanden

Mængden af tålmodighed er forskellig mennesker i mellem, men er du helt tosset med den søde juletid, vi går i møde, så er der en ekstra god grund til at glæde sig over den kommende lørdag.

Langt om længe har julemanden fundet vej til byen og der er lagt op til de helt store festligheder på Honnørkajen, hvor Aalborg Gardens Nisseorkester spiller op kl. 10.45.

Kl. 11 lægger julemandens skib til kaj, hvorefter han vil sige hej og hilse på byens børn. Senere holder borgmesteren velkomsttale og kl. 12 hopper julemanden op i kanen og sætter kurs mod Gammeltorv. Kom glad og sig hej!

Hvad - Julemanden kommer til Aalborg

Hvor og hvornår - Honnørkajen, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 10.45-12.00

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...