Der kommer til at ligge særdeles spændende julegaver med alskens sex-legetøj og fræk beklædning under juletræet i de små hjem i Aalborg

AALBORG: - Hvad hitter i grunden under juletræet i år hos aalborgenserne, når det vel at mærke drejer sig om alskens sex-legetøj og dertil hørende fræk beklædning?

Julemanden er jo traditionen tro i gavehumør i denne søde juletid, og de pakker, som han lægger ind under juletræet, kan meget vel rumme en lille - eller måske stor - overraskelse alt efter temperament, når modtageren m/k pakker gaver ud den 24. december.

Torben O. Andersen
Den erotiske butik “Hotgirl” ligger på Vesterbro 35 i Aalborg, og den havde premiereåbning den 2. januar i år. Foto: Henrik Louis

Kim Jensen er indehaver af den erotiske butik “Hotgirl”, der ligger på Vesterbro 35 i Aalborg, og han er om nogen eksperten, der har fingeren på pulsen, når det drejer sig om såkaldte frække gaver i sex-universet til både mænd og kvinder i alle aldre.

Torben O. Andersen
Den 54-årige Kim Jensen ejer “Hotgirl”, og han har desuden erotiske butikker i henholdsvis Aarhus og Kolding. Foto: Henrik Louis

Aalborg:nu har derfor bedt Kim Jensen om hans bud på en top 3. liste over de bedst sælgende sex-julegaver i hans butik.

– På 3. pladsen kommer verdens kraftigste trådløse æg, som afgiver de mest fantastiske vibrationer, og ægget kan placeres lige præcis der, hvor man har lyst til at have det siddende.

Torben O. Andersen
Det kan måske være svært at se, hvad det her er, men det er såmænd verdens kraftigste trådløse æg, som afgiver de mest fantastiske vibrationer. Foto: Henrik Louis

– Det er et parspil med titlen “Sansernes Rus”, der indtager 2. pladsen, og kort fortalt går det ud på at give hinanden forskellige sex-relaterede opgaver med efterfølgende belønninger.

Torben O. Andersen
Parspillet “Sansernes Rus” indtager 2. pladsen, og det går ud på at give hinanden opgaver med efterfølgende belønninger. Foto: Henrik Louis

– 1. pladsen går suverænt til en storsælgende Fifty Shades pakke indeholdende diverse sadomasochistisk udstyr, siger Kim Jensen.

Torben O. Andersen
1. pladsen går suverænt til en storsælgende Fifty Shades pakke med diverse sadomasochistisk udstyr. Foto: Henrik Louis

Den 54-årige butiksindehaver åbnede i øvrigt sin forretning i Aalborg den 2. januar i år, og han har desuden erotiske butikker i henholdsvis Aarhus og Kolding.

– Der er ikke tale om porno-butikker, som man kendte det i “gamle” dage, men derimod driver jeg butikker med erotisk udstyr og lingeri, og det er i min begrebsverden noget helt andet, siger Kim Jensen og understreger, at han arbejder ud fra mottoet “forny dit parforhold”.

Torben O. Andersen
Der er sex-legetøj i alle afskygninger og størrelser i “Hotgirl”, og butikken sætter stor pris på at kunne tilbyde kunderne alt, hvad et erotisk hjerte begærer. Foto: Henrik Louis

Han oplyser, at ca. 70 procent af hans kunder er kvinder, og hans forretningskoncept bygger bl.a. på ordentlighed og redelighed, og at man skal kunne komme ind i hans butikker uden at føle sig forlegen overhovedet.

Torben O. Andersen
Frækt lingeri - eller undertøj om man vil - findes også i alle modeller, størrelser og farver. Foto: Henrik Louis

Ingen jul uden en - måske - lidt fræk julevittighed - og her kommer den så:

En lille dreng skrev til julemanden: - Vil du ikke være sød og give mig en lillesøster?

Julemanden svarede: - OK, lån mig lige din mor...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...