Se her hvem du blandt andre kan møde i år

AALBORG: Vi kommer ikke udenom det; juleforberedelserne er i fuld gang mange steder.

Også hos Aalborg City der er i fuld gang med at planlægge det traditionsrige julemarked i midtbyen med masser af stemning og hygge.

Egentlig var det meldt ud, at markedet skulle åbne 20. november, men nu kan vi fortælle, at det i stedet åbner om præcis en måned, fredag 19. november, klokken 12.

- Vi synes, det giver god mening at åbne markedet samme dag, som julebelysningen bliver tændt, og det er om fredagen klokken 17, siger Cecilie Haversen, der er eventkoordinator i Aalborg City.

- På den måde får vi en god sammenhæng i julen i midtbyen, og man har hele weekenden til at hygge sig.

Som vi tidligere har fortalt bliver markedet større end nogensinde, da det i år spreder sig over både Gammeltorv og Nytorv.

Og det bliver med flere nyheder i de 20 hytter i år, fortæller Cecilie Haversen. Blandt andre har den franske vinbar Ma Petite France fra Nørregade en bod på Nytorv, ligesom Gløggkompagniet, kendt fra Tivoli i København, også er med. Krystalhulen fra Øgadekvarteret har også en bod, mens du efter nogle års fravær igen finder Hos Linda i en af hytterne.

- Derudover får vi et større, overdækket område overfor caféen, hvor alle kan slå sig ned og nyde det, de har købt på markedet, fortæller Cecilie Haversen.

- Og juletoget kører som sædvanlig i markedets åbningstid, ligesom karrusel og pariserjul naturligvis også er på plads.

Derudover kan du selvfølgelig også glæde dig til at møde både nisser og julemanden.

Julemarkedet på Gammeltorv og Nytorv åbner 19. november klokken 12, der er åbent til og med 23. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...