Der er mange, der har ekstra travlt op til jul - Natasha Forup er en af dem. Mød hende her:

AALBORG: Natasha Forup er en af mange, der har ekstra travlt her i juletiden, hvor du kan møde hende som salgsassistent i Salling. Hun arbejder især i lingeriafdelingen, og fritidsjobbet i stormagasinet har Natasha Forup sideløbende med sit studie på Aalborg Universitet, hvor hun læser dansk og engelsk. 26-årige Natasha Forup har boet i Aalborg de seneste fire år.

Hvis jeg siger Aalborg, hvad tænker du så?

Så tænker jeg på alle de personer, jeg har mødt igennem min tid i Aalborg – både i forbindelse med mit studie og også i forbindelse med mit arbejde.

Aalborg er en af de byer, hvor folk fra mange forskellige dele af landet mødes og knytter venskaber.

En del af mine studiekammerater kommer f.eks. fra Sjælland, og for os vil Aalborg altid være det sted, hvor vi mødte hinanden og skabte en masse minder sammen.

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i byen?

Aalborg Universitet ude på campus har helt sikkert en særlig betydning for mig, da det var uddannelsen, der i første omgang trak mig til byen.

Det var her, jeg startede mit netværk, og det er de mennesker, jeg mødte ude på AAU, som jeg har fået en hel masse gode minder med i byen.

Efter jeg så er begyndt at arbejde i Salling, er det klart, at det også har fået en helt særlig betydning, da jeg efterhånden har fået mange gode kollegaer og oplevelser i forbindelse med mit arbejde derinde.

Tina Larsen
Arbejdet i Salling betyder meget for Natasha Forup, der kalder kollegaerne i stormagasinet for sin anden familie. Foto: Lasse Sand

Hvordan er mødet med de handlende aalborgensere her i juletiden?

På alle tider af året er mødet med de mange aalborgensere inde i Salling en god og sjov affære, da det ofte udvikler sig til hyggelige samtaler, hvor der udveksles vise ord og sjove jokes.

Noget, som jeg dog synes, er noget helt unikt ved julen, er den måde, folk møder os på ved kassen. Ofte bliver man spurgt: ”Puha, er du ikke ved at være træt nu?” eller også får man et: ”Det er godt, der snart er fyraften”.

Man kan mærke, at empatien vokser. Det, synes jeg, er noget af det mest magiske ved at møde folk på denne tid af året.

Du har i flere år arbejdet som salgsassistent i Salling - hvordan oplever du julen i Aalborg, når arbejde fylder meget?

Netop, fordi jeg arbejder så meget i julen, synes jeg, at julen i Aalborg er hyggelig og fyldt med gode oplevelser.

Jeg møder rigtig mange mennesker og deres familier, og som tilflytter til byen er det rart at føle, at man er en del af fællesskabet.

Særligt i julen betyder det meget at være på arbejde, da mødet med de mange mennesker og sammenholdet med kollegaerne for mig er essensen i at have en god jul, fordi jeg hele tiden er sammen med en masse rare mennesker.

Hvordan er det at arbejde i stormagasinet i juletiden?

Her i december er det klart, at der ofte er travlt, når man arbejder i et stormagasin som Salling.

Men det er netop travlheden her i julen, som gør, at der kommer en hel særlig stemning, hvilket både kan mærkes på alle de folk der kommer i Salling, men også blandt medarbejderne.

På en måde kan man sige, at travlhed er lig med oplevelser: Jo mere travlt vi har, jo flere erfaringer og oplevelser bliver vi rigere. Det er måske ikke et job for alle, men jeg elsker, at der sker noget omkring mig, og at jeg kan hjælpe andre med at gøre deres jul bare en lille smule bedre.

Hvilke personer i Aalborg betyder noget for dig i dit arbejds- og privatliv?

Det er ikke nogen hemmelighed, at mine kollegaer inde i Salling betyder rigtig meget for mig i hverdagen.

De er min ”anden familie” så at sige, og jeg har også et rigtig godt forhold til mine ledere inde i Salling – dem kan man snakke med om hvad som helst.

Derudover bor min lillesøster og lillebror også i Aalborgområdet – henholdsvis Skalborg og Nørresundby – det er utrolig vigtigt for mig, at jeg har nærtstående familiemedlemmer lige ved hånden, hvis jeg på noget tidspunkt får brug for dem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...