Nu bliver det endnu nemmere at få sendt dine julegaver afsted

AALBORG: På Gammeltorv kommer der alligevel en enkelt hytte på pladsen. Her kan du få sendt dine julegaver afsted til hele landet. Det er NORDJYSKE Distribution i tæt parløb med CoolRunner og Aalborg City, der står bag det nye tilbud, som er rettet både mod virksomheder og private i Aalborg.

- Vi går en travl tid i møde, hvor vi forventer mange handlende i Aalborg både fysisk men også på afstand.

- De kunder vil vi gerne hjælpe på en, nem, hurtig og billig måde med en ny pakkeløsning, der leverer pakker til privatadresser i hele landet, det oplyser Kundedirektør Steen Steffensen, NORDJYSKE.

Den nye pakkeservice får til huse på Gammeltorv som er beliggende i centrum af Aalborg. Der bliver opstillet en af de velkendte julehytter ved indgangen til Gammeltorv ved Østeraagade.

Allerede fra på fredag den 27. november kan der sendes pakker fra det lille ”posthus” ved Gammeltorv. Posthuset er bemandet hver eneste dag til og med den 23. december fra kl. 11 – 19.

I butikkerne i Aalborg City kan man bede om en voucher, som så udløser gratis emballage til pakken.

- Grundet COVID-19 har vi desværre ikke vores julemarked i 2020, men vi har lavet et juleposthus i en af de hytter som normalt pryder torvet, og vi er klar til at modtage pakkerne til denne satsning, siger City Direktør Flemming Thingbak.

- Skal man have sendt en pakke henvender man sig bare til ”posthusets” søde personale, som står klar til at hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med afsendelse af pakker til hele Danmark.

- Ved indlevering af pakker senest kl. 14.00, kan vi tilbyde både private og virksomhedskunder i Aalborg området levering samme dag. Leveringer i det øvrige Nordjylland og resten af Danmark vil ske næste dag, forsætter Flemming Thingbak.

Prisen for at sende pakken er kun 40 kr. inden for region Nordjylland, og et mindre tillæg i resten af landet.

- Det er oplagt at vi står sammen om at servicere både byens butikker og private – og her er det helt naturligt at Aalborg City er medspiller, siger Steen Steffensen.

- Der tegner sig et behov for en sådan pakkeshop-satsning. Det agerer vi nu på, og vi er klar til at tage mod de første pakker, oplyser Steen Steffensen.

Du kan se hvilke butikker der tilbyder vouchers på aalborg citys hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...