Populær trio tager på turné til de største byer

AALBORG: Det kan synes svært at forestille sig lige nu, men engang skulle vi gerne være der, hvor vi igen kan samles til store koncerter.

Og netop sådan en er der lagt op til, når Jung til december indtager Aalborg Kongres & Kultur Center. Den populære trio tager nemlig efter massiv efterspørgsel på turné til landets fire største byer i slutningen af året. Der er tale om gruppens største koncerter til dato - og her i Aalborg kan du opleve de tre musikalske kometer 4. december, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

- Det er en gigantisk ære at indtage store venues så hurtigt. Allerede nu er det tårefremkaldende blot at forestille sig synet - vi kan mildest talt ikke vente. Vi glæder os helt vildt, til at dele øjeblikket med alle vores fantastiske fans som er stået på jung-toget. Det bliver ufatteligt stort at se og høre jer, når vi er på den anden side af alt det her, lyder det fra gruppen.

Jung består af Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys), og de tre har det seneste år ligget i overhalingsbanen med vinden i ryggen og kometfart mod Danmarks største scener:

- Vi er alle tre meget almindelige drenge, som håber på at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting er svært. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig. Men med en vision om også at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.

Billetsalget til koncerten lørdag 4. december 2021 i AKKC begynder på fredag, 5. marts kl. 10. Du kan købe dem via AKKC Billetkontor, akkc.dk og ticketmaster.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...