Nu kan du opleve klassikeren med Aalborg Symfoniorkester

AALBORG: Er du vild med store, forhistoriske dyr eller bare fan af Jurassic Park?

Så har du nu chancen for at genopleve magien fra Jurassic Park projiceret i HD på storskærm, når Musikkens Hus den 7. marts endnu en gang forvandler Koncertsalen til ”Musikkens Biograf” og viser det action-fyldte eventyr ledsaget af Aalborg Symfoniorkester, der spiller John Williams’ ikoniske filmmusik live til filmen.

I Steven Spielbergs filmklassiker "Jurassic Park" fra 1993 udfoldes kaosteorien af matematikeren Ian Malcolm (spillet af Jeff Goldblum, nummer tre fra venstre med mørke briller på). Han afviser fra starten, at det er muligt at have kontrol med det opdræt af dinosaurer, der foregår på øen, fordi naturen er uforudsigelig. Og som filmen går, får han ret i sine bange anelser.

Det action-fyldte eventyr tager udgangspunkt i menneskets kamp imod forhistoriske rovdyr i den ultimative kamp for overlevelse. Med sit visuelt imponerende billedsprog og banebrydende specialeffekter, er Jurassic Park ren filmmagi.

I Steven Spielbergs filmklassiker "Jurassic Park" fra 1993 udfoldes kaosteorien af matematikeren Ian Malcolm, der afviser, at det er muligt at have kontrol med opdræt af dinosaurer. Han får ret. Foto: PR Foto Universal
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...