Se billederne her af, hvad du kan glæde dig til

AALBORG: En corona-krise og butiksåbninger lyder ikke som den allerbedste kombination. Men hos den nye danske møbelkæde Living-Room har de nærmest valgt at gøre en dyd ud af det.

Kæden åbnede sin første butik i Odense i marts, siden i Taastrup og nu kommer turen så til Aalborg.

Katrine Schousboe
Butikken i Aalborg er kædens tredje. Foto: Martin Damgård

I morgen formiddag. fredag 30. oktober, åbner Living-Room nemlig et nyt møbelunivers på Nibevej 20.

- Vi glæder os virkelig meget, og det her viser jo, at man ikke skal give op, heller ikke selv om der er corona, siger William Dyrholm, der står i spidsen for den nye forretning.

Katrine Schousboe
Living-Room importerer en del af sine varer selv - fra blandt andet Bali. Foto: Martin Damgård

Living-Room-kæden henter selv en del af deres varer i udlandet blandt andet på Bali. Det giver ifølge William Dyrholm unikke produkter, fordi ingen borde eksempelvis er helt ens. Samtidig fører kæden også varer med en mere nordisk stil, så mikset bliver noget, der falder i rigtig mange kunders smag.

- Vi er også optaget af at holde priserne ned, sådan at alle kan være med, og det betyder, at vi rammer bredt. Vores kunder både de helt unge og de lidt ældre, forklarer han.

Udover William Dyrholm selv bliver der to-tre ansatte til at hjælpe i forretningen, og så må tiden vise, hvordan forretningen skal udvikle sig.

Katrine Schousboe
Kæden har allerede planer om at åbne yderligere en butik i før jul - denne gang på Sjælland. Foto: Martin Damgård

Living-Room-kæden har John Faxe Jensen som investor. Og netop fodboldlegenden vil selvfølgelig være at finde i butikken på Nibevej i løbet af dagen.

Den nye møbelbutik åbner kl. 10 - og selv om det er med fest, vil det selvfølgelig blive under hensyntagen til de gældende restriktioner.

Katrine Schousboe
Living-Room åbner fredag, 30. oktober, kl. 10. Foto: Martin Damgård
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...