Hver søndag kan du komme til Bingo på Aalborg Streetfood. Foto: Sofie Rønn Christensen
Det sker

Kæmpe anbefaling! Old School Bingo på Streetfood

Ryst æ pos'! Hver søndag kan du komme til bingo og hilse på Gamle Ole

15. juni 2021 kl. 15:45

Hvis du tror at bingo eller banko, kært barn har mange navne, kun er for bedstemødre, så kan du godt tro om. Hver søndag kan du komme til Bingo på Aalborg Streetfood, og det går bestemt ikke kedeligt for sig.

Der kommer både nye og erfarne bingospillere til Old School Bingo i Aalborg Streetfood. Foto: Sofie Rønn Christensen

Vi har selvfølgelig selv testet konceptet! Allerede da vi kom ind i lokalet, blev vi modtaget af et skønt syn: her er både de erfarne bingo-spillere med masser af år på bagen og de uerfarne spillere, der kommer for at få en god times underholdning. Og underholdende; det var det!

- Der var vildt god stemning! Det var to unge gutter på 22 og 24 år, som stod for det og som råbte numrene op, og de var bare virkelig gode og underholdende, fortæller vores nu:agent Sofie Rønn Christensen, der fik brugt lattermusklerne, men som desværre ikke gik hjem med en gevinst.

Der er præmier for enhver smag - særligt, hvis du er glad for alkohol. Foto: Sofie Rønn Christensen

Også i det store udvalg af præmier er der noget for alle aldre. Mange af præmierne er med alkoholprocenter i, så der er rig mulighed for at fortsætte hyggen når bingospillet er færdig - hvis du altså er så heldig at vinde.

Er du fristet til selv at prøve lykken, får du en enkelt plade for en flad 20'er, eller du kan lægge en halvtredser og få tre plader. Er du helt grøn i bingooverdenen kan du overveje at nøjes med en enkelt plade, men er du en garvet bingospiller eller bare rigtig årvågen, kan du sagtens vælge tre plader.

Det foregår hver søndag kl. 17.30 på Aalborg Streetfood. Du kan læse mere om arrangementet her

Annonceret indhold

Nyeste