Touren starter som bekendt i Danmark, og heldigvis er der masser af steder i Aalborg med storskærm, så du ikke misser et sekund!

AALBORG: Kan du næsten heller ikke vente? Der er få dage til touren skydes i gang, og med hele tre etaper i Danmark, skal det selvfølgelig fejres lidt ekstra!

Hele Aalborg midtbyen fyldes med masser af gule balloner og cykler - og selvfølgelig storskærme, så du ikke går glip af en eneste spurt.

- Vi kommer til at vise Tour de France flere steder i byen, fortæller Cecilie Haversen fra Aalborg City. Et af stederne vil være på C. W. Obels Plads, hvor der vil blive sat en 16 kvm storskærm op.

- Her er der rigtig god mulighed for at følge med i touren samtidig med, at man får sig lidt at spise eller drikke på en af pladsen mange caféer, siger hun.

Udover den enorme skærm på C. W. Obels Plads, vil der også være storskærmsarrangementer foran Salling i Algade og i Friis Shoppingcenter. Også Ma Petite France fejrer det franske cykelløb med storskærm i byens - måske - mest franske omgivelser.

Der er altså rig mulighed for at få stillet sin Tour de France-hunger flere steder i byen.

Hvad: Tour de France på storskærm

Hvor: C. W. Obels Plads, foran Salling i Algade, i Friis Shoppingcenter samt hos Ma Petite France.

Hvornår: 1. - 24 juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...