De står bag den bedst sælgende danske rockplade nogensinde - nu spiller band til Grøn Koncert for første gang

AALBORG: Kan du skråle med på hits som Silverflame, Love Is a Loser's Game og Waterline, så er det bare af sted til årets Grøn i Aalborg 21. juli.

For for første gang nogen sinde vil et af dansk rocks største navne, Dizzy Mizz Lizzy, blæse publikum bagover på den grønne karavane.

Forsanger Tim Christensen har som solokunstner optrådt på Grøn fem gange, men det er altså første gang, at han har bandet med.

- På Grøn kommer vi til at spille alle de numre, vi ved, folk gerne vil høre, og måske afslører vi også et nyt nummer eller to. Publikum kan forvente, at det bliver fuld smadder fra vores side af. Der er mange andre gode navne på plakaten til Grøn 2019, og dem må vi helst ikke blegne i forhold til, lyder det fra bandet i en pressemeddelelse.

Ifølge bandet repræsenterer programmet på Grøn 2019 både en folkelighed og en genkendelighed, ligesom det også er en perfekt anledning til at opdage ny musik, eller musik man ikke på forhånd troede, man kunne lide:

- På Grøn er der noget for alle. Og så er der måske også en mulighed for få en eye-opener for noget musik, man måske ikke var klar over, at man ville kunne lide.

Udover Dizzy Mizz Lizzy byder Grøn i år på navne som Scarlet Pleasure, Kato, Carpark North og Anne, Sanne og Lis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...