Initiativtager glæder sig over stigende efterspørgsel på mangfoldige events

AALBORG: Der er lagt op til et brag af et show, når Shamelezz dragfest indtager Aalborg Streetfood.

Dragstjerner fra hele landet kommer og giver et to-timers show fuld af fantastiske performances, flotte kostumer, comedy, rap og burlesque. Efter showet er der dansefest med DJ og ekstra overraskelser. Det fortæller Michael Bjerring - bedre kendt som Mizz Privileze, der er aftenes værtinde.

Idéen til festen på Streetfood fredag er opstået, fordi et andet og mindre dragshow, som Mizz Privileze også står bag, på Cafe Ulla Terkelsen lørdag hurtigt var udsolgt.

- Som gammel aalborgenser varmer det i hvert fald mit glitrende hjerte, at der er kommet mere fokus og efterspørgsel på mangfoldige events, og jeg glæder mig enormt meget til at komme til Aalborg denne weekend og give den gas, siger den travle drag queen, der tidligere blandt andet har været finalist i Danmark har talent på TV 2 og er kendt for at være en af stifterne af bevægelsen Lev og Lad Leve, der arbejder for at stoppe hadforbrydelser mod LGBTQI+personer.

Med på scenen hos Streetfood er Jaxie (finalist i Zulus Dragdyst) og Lathisya Adore (Far med fjerboa). Rapper Elijah Kashmir, drag royalty Bobby Bitschlap, Aalborgs egen Cecer & Life Goofer + burlesque performer Tyrannosaurus Regs er også klar.

Dørene til showet fredag 15. oktober på Aalborg Streetfood åbner klokken 19 - og det er på engelsk.

Du kan købe billet her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...