Du kan snart møde både Benjamin, Live og Kristian Kjærlund, når ANR inviterer til X Factor koncert

AALBORG: Der er lagt op til en fest på parkeringspladsen ved Bilkas indgang i City Syd, når ANR traditionen tro samler finalefeltet fra årets X Factor ved en gratis koncert.

Det sker fredag 10. maj klokken 17.00, hvor du kan opleve finalisterne Live, Benjamin og Kristian til en times minikoncert på p-pladsen ved Aalborg Storcenters Bilka-indgang og autografskrivning på centertorvet umiddelbart bagefter.

Camilla Gammelgaard
Det tiltrækker altid et stort publikum, når ANR holder live koncerter. Arkivfoto: Bent Bach

10 års jubilæum

ANR har præsenteret X Factor-minikoncerter hvert år, siden Linda vandt den anden udgave i 2009. Dermed kan de fejre 10 års-jubilæum i at levere X Factor til nordjyderne, når det går løs i år.

- X Factor er stadig noget, som mange går op i. Når vi afvikler minikoncerterne, ser vi en masse glade lyttere, og køen til autografskrivningen bagefter er som regel rigtig lang. Så længe folk har lyst til at komme, bliver vi ved, siger musikchefen på ANR, Jan Jensen, og fortsætter:

- Man kunne måske være bekymret for, hvad det ville gøre ved X Factor, at det flyttede fra DR til TV2, men det har heldigvis ikke rokket ved, at X Factor er den største sangkonkurrence, vi har i Danmark – langt større end Melodi Grand Prix.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...